Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie spotkałem kobiety która by nie wymagała modela do związku

Polecane posty

Gość gość

kluczowy jest tylko wyłącznie wygląd

Gość gość
dobra rada, likwiduj wadliwe geny

nic nie stoi na przeszkodzie bytś tym modelem był! jeśli sam siebie nie szanujesz nie widzisz w sobie nic... tak jak siebie traktujesz tak na Ciebie kobiety patrzą Traktujesz się nijak jesteś mało warty. Sam sobie wyznaczasz przeznaczenie. Na co siebie przeznaczysz tym będziesz i to juz teraz jesteś. Chcesz sie rozwijać zajmij sie czymś już teraz. Jestewś nie byle kim to dbaj o siebie i zdrowie, ubieraj się prosto, ładnie może być tanio

Gość gość
mogę sie p**dzić jak model tyle, że nigdy nie osiągnę takiego poziomu żeby zachwycać każdą kobietę. Bo nie mam twarzy typowego przystojniaka bruneta.

palisz papierosy to przykład Madra dziewczyna pomysli traktuje sie jak smiecia a ja jestem wartosciowa i nie bede z byle kim i moje dzieni nie beda z bylekogo w sensie ciapate. jak mozna krzyzowac bylekogo z niebyle kim i jak osoba wartosciowa ma chciec przebywac i spedzic zycie z kims kto sam siebie traktuje zle

Gość gość
już z dnia na dzień co raz bardziej o siebie dbam niczym metroseksualny facet

jest duzo ciekawych facetów. "Najprzystojniejsi" to piekne umysły- srodek. myslisz ze jakbys był starcem , uposledzonym nie myslacym z ciałem przystojniaka miał bys branie . Mylisz sie!

Gość gość
miałbym bo sam widze, że na takich upośledzonych lecą co nie mają nic do zaoferowania oprócz wyglądu.

16.55 moze ci sie wydawac ze dobrze robisz. madrzejsza dziewczyna oceni cie trafniej a wyglad to nie wszystko. w raz z roizwojem intelektualnym zmienisz ubranie na coraz b. stosowne. nie udasz kogos kim nie jestes

Gość gość
tu autor Może to dlatego, że spotkałem tylko jedną kobietę w moim życiu - moją matkę mieszkam w piwnicy i nigdzie nie wychodzę ;)

musisz wiedziec ze jesli w okolicy jes t lepszy od ciebie to byc moze onsa juz straciła głowe. gdyby go nie spotkała byłby to inny najlepszy który byłby obecny choc gorszy od tamtego

Gość gość
gość dziś Nie podszywaj się