Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę aby moja dziewczyna miała długie szczupłe nogi czyli była wysoka i szczupła

Polecane posty

Gość gość

czy mam szanse ? jestem wysoki i szczupły :-) !

Gość gość
powodzenia :-)

Gość pseudoktoś
w odpowiedzi na ten temat nazywany wprost , jako prowokacja przytoczę kilka słów z Wikipedii na temat : Basia Wołodyjowska, wł. Barbara Wołodyjowska z d. Jeziorkowska herbu Rawicz – jedna z kluczowych postaci w powieści Pan Wołodyjowski Henryka Sienkiewicza. W powieści Ma około 20 lat. Jest drobna, ma płowe włosy, błyszczące oczy i różowe policzki. Wszędzie jej pełno, jest energiczna. Lubi władać bronią. Często przytrafiają jej się różne "konfuzje". Jest ulubienicą pana Zagłoby. W 1668 roku przybyła wraz z panią Makowiecką i Krystyną Drohojowską na sejm konwokacyjny do Warszawy. Tam pan Zagłoba dość nieudolnie próbował ją zeswatać z Michałem Wołodyjowskim (ten wówczas kochał się w Krzysi). Ostatecznie jednak "hajduczek" sam wyznał miłość "Małemu Rycerzowi". - to jest istotne info : Basia wyznała miłość Michałowi, który był prawie dwa razy starszy od Basi , Basia oryginalnie wyglądała prawdopodobnie tak, jak tym rysunku : https://pl.wikipedia.org/wiki/Basia_Wo%C5%82odyjowska#/media/File:Basia_Wo%C5%82odyjowska.jpg - ile Basia mogła mieć wzrostu ? być może 158 - 160 cm wzrostu , ile wzrostu miał Michał ? być może 165 - 166 cm i Basi nie przeszkadzało, że Michał był dwa razy starszy i nie był 'wieżowcem' , normalnie wyglądali i pasowali do siebie ! 'W noc przed śmiercią Michał mówił jej, żeby - jeżeli przyjdzie na niego "termin" - powiedziała sobie "Nic to". Ona zapłakała, nie wyobrażając sobie życia bez "Małego Rycerza". W chwilę przed śmiercią Michał niejakiemu Muszalskiemu kazał przekazać Basi: "Nic to".

Gość gość
pseudoktoś dziś PIĘKNA HISTORIA :-)