Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam opiekunki

Szukam opiekunki (UKRAINA)

Polecane posty

Gość Szukam opiekunki

Dzieńdobry, jestem polką, mieszkam w Odessie na Ukrainie, poszukuję opiekunki do dzieci na całe wakwcje :) Mam 10 dzieci, same dziewczynki, wszystkie w tym samym wieku (10 lat) Może znacie jakąś fajną opiekunkę?

Gość O to sporo tych dzieci
Ja mieszkam w Odessie (ale też jestem polką), jestem młoda, chodzę do szkoły, chciałabym sobię zarobić coś w wakacje, ale niewiem czy dałabym radę. Ile lat pani mieszka w Odessie?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Szukam opiekunki
Wiek tu nie gra roli, liczy się odpowiedzialność, wytrzymałość, kreatywność oraz przedewszystkim poczucie humoru :) W Odessie mieszkam juź 2 lata ;) A ile masz lat?

Gość Szukam opiekunki
O co chodzi z tym Namysłowem powie mi ktoś wreszcie? Prawie wszędzie widzę ten spam ...

Jestem młodziutka, mam 18 lat, a byłaby moźliwość żebym mogła pilnować tych dzieci razem z moim chłopakiem i 3 przyjaciół, ponieważ oni również by chcieli zarobić, a sama bym nie dała rady ...

Gość Szukam opiekunki
No dobrze, a ile mają lat? Może jak wszyscy chcecie to się umówimy gdzieś i porozmawiamy?

Wszyscy mamy tyle samo, mieszkamy razem, jak chce pani to moźe gdzies na miescie, a moze byc dzisiaj?

Gość Szukam opiekunki
Dobrze, a pasowaloby o 17 pod hotelem przy plazy?

H9tel Odessa? Dobrze pasuje, to ja bede w czarnej czapce z daszkiem, kurtce z taka jakby kratka, spodniach i bialych superstarach, brazowe wlosy, dosyc wysoka.

Gość Szukam opiekunki
Dobrze, pasuje, ja będę w blekitnej sukience, blad wlpsy spiete w koczek, wianek na glowie, blekitne szpilki, sredniego wzrostu.

Gość Sadybfccfugfcugobdgub
Hahahaha :D Umawianie przez neta ... Dołącze do was będę w koszuli w czerwonej kratke i czarnej beanie

Gość gość
wow ile polakow mieszka w odessie i wogole na ukrainie