Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystanek Woodstock na celowniku terrorystów?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkańców Namysłowa i okolic proszę o nie wypowiadanie się. Myślę, że może coś yebnąć na woodstocku. Panują tam wymarzone warunki dla terrorystów wszelkiej maści - od islamskich (woodstock odbywa się na polsko niemieckiej granicy, podobno zaraz za granicą są obozy pełne uchodźców), po naszych swojskich oszołomów, bomberów z garnkami lub prowokatorów służb specjalnych. Nowością nadchodzącego woodstocku jest wydzielona strefa w samym centrum festiwalu, gdzie nie będzie można już, jak wcześniej, zaparkować samochodu i ma to związek z bezpieczeństwem woodstockowiczów, choć nikt na głos nie powiedział, że może chodzić o zagrożenie terrorystyczne.

Gość gość
Dyskryminacja jestem z Okolic Namysłowa ale do rzeczy terroryści właśnie nie do końca atakują takie imprezy masowe bo wtedy ludzie się mogą spodziewać ataków oni zazwyczaj atakują w miejscach gdzie kompletnie nikt się nie spodziewa ataku nagle w Namysłowie też jest mnóstwo obcokrajowców ale są to głównie niegroźni Ukraińcy są też muzułmanie jednego kojarzę z widzenia bo w szpitalu jest lekarzem na czochraj bobra fest w Namysłowie oraz na dniach Namysłowa jest zawsze bez incydentów a na Woodstock na pewno ktoś będzie pilnować Na ŚDM W KRAKOWIE HELIKOPTERY LATAĆ MAJĄ

Gość turgućq
Miasto Namysłów jest na Opolszczyźnie !!! a Opolszczyzny nikt nie tyka :D a propo gość z Namysłowa ma rację teraz ludzie się spodziewają zamachów i próbę szybko można wykryć i to nie dobry moment oni wybierają miejsca gdzie nikt się nie spodziewa

Gość gość
Czyli umiesz się również wypowiedzieć na temat, jeśli jesteś osobą, która zniszczyła spamowaniem o Czochraj Bobra Fescie mój pierwszy taki sam temat. To prawda, że terroryści uderzają tam, gdzie nikt ich się nie spodziewa. Niestety wszyscy ich się spodziewają na dniach młodzieży, a mało kto na woodstocku.

Gość gość
Sory że napisałem o czochraj bobra fest ja się nie boje bo zawsze jest jakieś ryzyko nie trzeba wpadać w panikę impreza na Woodstock i inna się nie uda gdy ludzie ciągle będą w strachu i będą myśleć o zagrożeniu przecież od zapewnienia bezpieczeństwa są policja wojsko antyterroryści to na nich spoczywa obowiązek by zwykły obywatel czuł się bezpiecznie zwykły obywatel powinien mieć do nich zaufanie i nie wolno wpadać w panikę ja staram się nie bać :)

Gość gość
I jeszcze jedno nawet jak ostatnio był gościu z bombą we Wrocławiu to nie oznacza że do tramwaju nie wejde na Woodstock trzeba się bawić i wyluzować nie trzeba zakładać najgorszego bo terrorystom o to chodzi że atakują gdy widzą że ludzie się boją a im chodzi i ten strach był silniejszy na Woodstock raczej co roku mogły się zdarzać ataki terrorystyczne tak myślę ale się nie zdarzyły tym się powinny zająć służby i wszystkich przeszukać i zabezpieczyć imprezę na Woodstock jak na każdej innej imprezie jak np w Sopocie czy w warszawie Wrocławiu na sylwestra itp też mogą być zamachy ale ludzie jeżdżą zawsze jest jakieś ryzyko nawet jak lecisz samolotem to nigdy nie wiesz co się wydarzy samolot morze się rozbić ktoś go może porwać czy bombę wysadzić jakoś ludzie latają nie przejmuj się nawet jak dojdzie do zamachu to nie oznacza że ktoś zginie nikt nawet nie powiedział że akurat to ty zginiesz

Gość gość
Więc się nie bój :)

Gość gość
Owsiak powiedział, że spodziewa się gości zza zachodniej granicy, tych nowych uchodźców, młodych mężczyzn nudzących się w obozach. Mogą oni wejść bo mają do tego prawo, tak jak każdy. I że organizatorzy są na to przygotowani. Pewnie przyjdą i nie muszą nawet wnosić bomb w plecakach, wystarczą im noże. Nie wierzę by potrafili się wyluzować i bawić jak wszyscy. Powszechna nagość i pijaństwo otaczające ich z każdej strony na woodstocku, mogą sprowokować ich do aktów przemocy. Jak wielu ich przyjdzie i do czego to może doprowadzić? Oto jest pytanie. Nie brakuje też olskich oszołomów, bomberów chcących zabłysnąć w mediach, wywoływaczy alarmów bombowych, a przy tym nienawidzących Owsiaka, WOŚP i Woodstocku. Też mogą narozrabiać.

Gość gość
Tu nawet nie chodzi o mnie, że mogę zginąć. Martwię się, że jak coś wybuchnie, albo komuś poderżną gardło, to Owsiak zamknie imprezę. Chyba nigdy nie byłeś/łaś na woodstocku, skoro nie wiesz, że można tam wnieść cokolwiek. Nie ma żadnych bramek, przeszukań, płotków, barierek, tak jak ma to miejsce na innych festiwalach, czy na lotniskach.

Gość gość
Napisałaś mogą ale nie muszą jak myślisz od czego są służby bezpieczeństwa? Oni powinni to kontrolować i w razie podejrzanego zachowania przeszukać i wylegitymować delikwenta i zabrać mu narzędzia np noże i aresztować to że Niemcy Belgowie ftancuzi nie umieją sobie poradzić z nimi to nie znaczy że Polacy nie wiem czy wiesz że polskie służby specjalne są po amerykańskich najlepsze na świecie? Założę się że prędzej polskie służby sobie poradzą niż np niemieckie czy francuskie

Gość gość
Jestem z Kostrzyna nad Odrą, co roku pierdolą że jebnie bomba, spokojnie, zapraszam wszystkich:)

Gość gość
Gość 18:39 to że nie ma bramek to nie oznacza że służby sobie nie poradzą wiem że tam nie ma bramek bo moja koleżanka tam była

Gość gość
Ponadto wszystkie siły, wojsko, policja i antyterroryści skupione są teraz na zadaniu pod tytułem Światowe Dni Młodzieży. Przypomnę, że odbywają się one dwa tygodnie po Woodstocku. Jeśli się w ogóle odbędą. Po wybuchu na woodstocku władze mogą nie dopuścić do ŚDM i to mogłoby być dużo większym sukcesem dla terrorystów, a nie kilka, czy kilkadziesiąt ofiar.

Gość gość
z tego co wiem nie wszystkie służby będą na śdm bo w wielu miejscach muszą być mam nadzieje że na woodstock będą

Gość gość
Lepiej nie zapraszać wszystkich. Jako mieszkaniec Kostrzyna powinieneś pamiętać jaka obora się zrobiła, gdy zjechało całe lubuskie dresiarstwo na darmowy koncert Prodigy. Zapraszanie ciapactwa może skutkować jeszcze większą oborą. Poruszam ten temat co roku i jak dotąd nic nie wybuchło. Ale w tym roku moje obawy są największe. Czasy się zmieniły.

Gość gość
Woodstock jest imprezą masową, co za tym indzie jest obowiązek że musi być określona liczba funkcjonariuszy, debile j****e, robicie coś z niczego, jebnie to jebnie

Gość gość
Jebnie i następne Woodstocki się przez to nie odbędą, a Owsiak zostanie za to publicznie zlinczowany. Pewnie wielu spodobałby się taki scenariusz.

Gość gość
Gdzieś na fb mignęła mi informacja, że brytyjskie służby podsłuchały w czyjejś aktywności internetowej o możliwości zamachu na festiwalu rockowym w Europie. Nie wiem czy dużo jest w Europie takich festiwali, gdzie można wejść bez ograniczeń.

Gość gość
wszystko przez antypedofilki...

Gość gość
Jakieś oczyszczenie narodu z g****a by się przydało :)

Gość gość
gość dziś Zdziwiłbyś się odczytując nazwiska ofiar wraz z krótkim opisem. Przykładowo: Jan Nowak 23 l. student medycyny, Anna Kowalska - muzyk w filharmonii itp. A Ty pewnie myślisz, że lista wyglądałaby tak: Ziutek NN, wiek nieznany - menel, Wiesiek 20 l. - młodociany żul, Krzysiek - narkoman, Anna - alkoholiczka, Klaudia - prostytutka.

Gość gość
Szczerze mówiąc teraz nigdzie nie jest bezpiecznie, strach wsiąść do autobusu albo do metra, iść na koncert, wszędzie może wybuchnąć. Terroryści są przecież sprytniejsi niż wszelkie służby bezpieczeństwa na lotnisku. Najbardziej upierdliwie kontrolują w Izraelu na lotnisku i tam akurat nic nie wybucha, ale poza lotniskiem ciągle jakieś atrakcje, ataki nożownikow, u nas zresztą też grasują nożownicy i jak złapać takiego idiotę? W Szczecinie zginął przypadkowy człowiek. Mnie się wydaje, że jak ktoś ma pecha to go rozjedzie pijak na przejściu albo narkoman