Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mortem mam pytanie wybierasz sie z nami z kafe ...

Polecane posty

Gość gość

Do Namysłowa na festiwal rockowy czochraj bobra fest? 23-24 czerwca? Lubisz takie klimaty? Chyba słyszałeś o piwach z browaru namysłów jak np zamkowe złoty denar czy namysłów pils?

Gość gość
Mortem byłeś kiedyś w Namysłowie lub chociaż piłeś piwo Namysłów pils? Ja jestem w dobrej sytuacji bo do mieszkam kilkanaście km od Namysłowa więc w 10-15 minut autem dojade rowerem też mogę przyjechać :)

A mi to lata a piwa nie piję bo to siki a tym Namysłowie to nie byłem bo mam depresje i nie wychodzę z domu.

Gość gość
Ty przypadkiem nie pomyliłeś depresji z chandrą depresja to choroba psychiczna którą sie leczy w skrajnych przypadkach na oddziale zamkniętym wiem bo ja mam depresje i się lecze u psychiatry poczytaj sobie jakie objawy ma chandra a jakie depresja może udasz sie do specjalisty ja do psychiatry do Wrocławia jeżdżę bo Namysłów jest w województwie opolskim 40 km od Opola ale ja wole jeździć do Wrocławia bo z Namysłowa do Wrocławia jest około 60 km czyli godzina jazdy ja leki (antydepresanty biorę ) dużo osób myli depresje z chandrą )

Gość gość
Dużo osób myli

Gość gość
Aaa