Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy z takim tatuażem miałabym problem w znalezieniu pracy ?

Polecane posty

Gość gość

Dużo się słyszy, że ludzie z tatuażami mają problem w znalezieniu pracy. Tak samo dużo się słyszy o durnych nastolatkach tnących się po rękach, czyli o dawnej mnie. Przez ten głupi i ciężki do opanowania wiek mam blizny na przedramieniu. Strasznie się tego wstydzę, głupio mi jako matce mieć coś takiego na rękach. Chciałabym sobie zrobić patriotyczny tatuaż na przedramieniu, nie za duży. Prawdopodobnie zdecydowałabym się na Polskę Walczącą. Jednak jest to poważna decyzja, nie wiem czy potem nie miałabym problemów z pracą.

Gość gość
up

Gość gość
Zrób sobie tatuaż ale cos normalnego a nie jakies patriotyczne symbole. Jako pracodawca nie zatrudniłabym osoby z polską walczącą na ręce bo bałabym się czy to nie jakiś fanatyk. Natomiast z wytatuowanym kwiatkiem, ptaszkiem czy czymkolwiek innym jak najbardziej.

Gość gość
zależy jaka praca, moja koleżanka pracuje w urzędzie i ma w regulaminie zakaz pokazywania tatuażu w pracy więc w lecie musi nosić długie rękawy. Poza tym uważam, że tatuowanie sobie symboli tego typu w jakiś sposób je schamia , to jest tandetne w swojej ostentacyjności i nie ma nic wspólnego z prawdziwym patriotyzmem.

Gość gość
Weź się wstrzymaj. Moj kolega zawsze marzyl o pracy w mundurowce przez hlupi tatuaż może zapomnieć a trafiała się okazja Nie warto. Nie lepiej usunąć to laserem za ta kasę?

Gość gość
Jedna blizna to już spory koszt usunięcia. Ja mam ich kilka plus jeszcze takie malutkie.

Gość gość
Usuwaj po jednej w miarę możliwości. Zasłonisz blizny tatuażem, a za jakiś czas tatuażu będziesz się wstydzić.

Gość gość
Polska Walczaca była dobra w czasie wojny, teraz bezprawnie przejeli to narodowcy. Ja bym nie chciala przyjmowac narodowca do pracy.

Gość gość
Tatuaż Polski Walczącej jest zwyczajnie nie na miejscu, to nie Kaczor Donald, żeby ten znak tak traktować. Za ten znak kiedyś ludzie ginęli, nie masz prawa go dezawuować traktując w ten sposób. Gdybyś miała minimum szacunku do historii i minimum kultury nawet by ci to do głowy nie przyszło.

Gość gość
Sorry, ale tatuaż Polski Walczącej? Żartujesz sobie, prawda? Osoby wyżej już napisały chyba wszystko na ten temat, nie będę się powtarzać. Co do problemów ze znalezieniem pracy, to owszem , taki tatuaż może się pracodawcy kojarzyć z oszołomami-narodowcami, więc musisz się liczyć z tym, że tak będziesz odbierana. I szybciej zostanie zatrudniona osoba z neutralnym tatuażem, lub nawet bliznami niż z tego typu symbolem.