Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kobiety chodzą do kościoła jak uprawiają seks przed ślubem?

Polecane posty

Gość gość

dokładnie po co? pseudo katoliczki które nie szanują ciała?

Gość gość
katolicyzm to głęboka patologia

Gość gość
Myślę, że dlatego, ponieważ są już gotowe na współżycie, mają na to ochotę i nie mogą się powstrzymać. Chodzą do kościoła, bo nauczyli ich rodzice że należy chodzić w niedzielę do kościoła i chcą się pomodlić, ale nie są tak bardzo wierzące, ponieważ łamią przykazanie nie cudzołóż. Istnieje teraz przekonanie, że przed ślubem trzeba się sprawdzić, bo inaczej jak się nie dopasują to można się rozejść bez rozwodu. Ja się z tym nie zgadzam, ponieważ są pary, które zachowały wstrzemięźliwość przed ślubem i żyją całe życie razem w zgodzie, a są pary, co się kochały przed ślubem, nawet miały dzieci i jakoś się rozwiodły.

Gość gość
gość dziś Jest udowodnione naukowo, że takie związki są trwalsze jak czekasz z seksem do ślubu! niezależnie od religijności

Gość gość
Po co facet chodzi do kościoła skoro wciąż myśli o pieprzacych się kobietach?

Gość gość
Po co ktoś zakłada taki głupi temat ?? Po co - przecież to inwidualnie sprawa każdego człowieka czy idzie do kościoła czy nie, czy sie modli czy nie, jaka ma relacje z Bogiem, czy jest wierzący czy nie wierzący? Przecież mamy wolna wole i to nasz indywidualny wybór. A ty jeden z drugim nie licz grzechów innym tylko swoje.

Gość gość
gość dziś Niezależnie od wyznania? Ciekawe. Co jest niesamowitego w seksie po przysiędze przed urzędnikiem, która gwarantuje mi jedynie możliwość podjęcia ewentualnej decyzji o leczeniu nieprzytomnego partnera? No tak, podczas pierwszego razu też może się coś stać i wtedy legalnie można podjąć decyzję w szpitalu, co robić :D