Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po 30 można jeszcze poznać fajnego faceta

Polecane posty

Gość gość

Rocznikowo 1986 , a więc blisko 30 . I co przynosi mi okrągła liczba w metryce? nieudane relację .Faceci albo chce się umawiać dla seks albo nie wiedzą czego chcą. Może ja sama popełniam błędy .sama już nie wiem ..tkwię troche w takim lęku. Ze skazana jesteem już tylko na samotność Nikogo nie poznam itp

Gość gość
nie lekaj sie jesli masz Chrystusa w sercu. jesli jestes ladna to moze cie obronia PL mezczyzni przed muslimami, jak nie to radze i tak kurs na strzelnicy. ja w wakacje ide :)

Gość gość
owszem ja się odizolujesz albo będziesz nadto wybrzydzać albo ogólnie wycofasz to nie poznasz, szanse masz odrobinkę mniejsze niż młodsi, młodsi mają więcej głupich niezrealizowanych pomysłów i energii może dlatego, ale sporo jest ludzi wolnych, a to że ty masz 30 nie oznacza że twój przyszły też musi być po

Gość gość
napiszę to samo co w innym wątku: 35 lat i nadal jestem sam, zaczynam się tym martwić niestety myślę często o kimś z kim być nie mogę to mnie frustruje mam wiele wad i jestem zbyt uczciwy, zbyt emocjonalny starzeje się i wszystko traci sens

Gość gość
zonatej ci sie zachcialo czy ex ktora kopnela cie w dup.e,puscila innemu szpary a ten solidnie ja zasial. ej czlowieku ogarnij sie bo az litosc ogarnia

Gość gość
gość dziś wybacz za szczerość, ale jak czytam takie prostackie wypowiedzi to zbiera mi się na wymioty i dziękuję Bogu, że jestem sam dobranoc

gość dziś Mam to samo :( , jestem o rok od Ciebie starszy. gość dziś Pewnie że możesz spotkać, tylko trzeba gdzieś się pokazywać a właśnie z tym też może być problem :(.

Gość gość
Trzeba celować w czterdziestolatków i można wtedy poznać jeszcze fajnego faceta.

Gość gość
a ja jak czytam wypociny w stylu "mysle o kims z kim byc nie moge" to mi sie wlasnie rzyga.c chce. jakie to glebokie, takie samoudreczenie wzgledem kogos kto ma cie w pu.pie.

Gość gość
jasne nie po to przyszlam na swiat w okreslonym czasie zeby bratac sie z prochnem po 40stce. to jest jawna dyskryminacja kobiety w wieku 30lat. rownolatki dla rownolatkow,

Gość gość
Można. Jakiegoś 50+ na pewno, 40+ może, a nawet i rówieśnika, ale tu już wybór tylko wśród różnej maści niebieskich ptaków ci zostaje. W dodatku w większości niezbyt przystojnych. Mężczyźni w twoim wieku, ci zaradni, dzielą się na następujące kategorie: 1) żonaci z dziećmi - przywiązani do rodziny, gdzie na romans szukają w 95% młodszej (np. w formie sponsoringu) 2) single, dla których zarwanie jakiejś małolaty w klubie na jedną noc to pestka i nie mają zamiaru rezygnować z tego przynoszącego im radość trybu życia 3) stosunkowo młodzi rozwodnicy

Gość gość
w przeciwieństwie do kobiet u mężczyzn po 30 jest wielu porządnych wolnych i niebrzydkich ale to zwykle spokojni mężczyźni, którzy dla kobiet zwykle myleni są z ciepłymi kluchami.