Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka inka

Meble z drewna tekowego SKLEP i OPINIE

Polecane posty

Gość Paulinka inka

Mam zamiar kupić do domu do salonu meble z drewna tekowego - czy ktoś z was ma takie meble u siebie w domu? Bardzoooo mi się one podobają - jeśli ktoś ma to bardzo proszę o polecenie sklepu gdzie można takie kupić i jak ogólnie utrzymują sie takie meble w domu :)

Gość gość
Hej, ja mam tutaj swój sklep gdzie robię właśnie takie zakupy takich gadżetów z drewna tekowego od czasu do czasu http://www.baranga-decor.pl/szukaj/produkt/v6-lawka-z-drewna-tekowego.html masz ich sporo i sa w dobrej cenie. Za zdjęcia ręczę własną głową - są autentyczne bo zamawiałam już 6 mebelków i wszystkie w super stanie - dokładnie jak na zdjęciu :)

Gość gość
nooo meble z drewna tekowego i like it :) bardzo ładne :)

Gość gość
kurcze naprawdę fajne te stoliki, a nie wiecie czy przy większych zamówieniach można coś cene negocjować?

Gość gość
A czy takie meble z drewna tekowego są trwałe? Bardzo lubię ten styl i zastanawiam sie nad tym czy by nie kupić sobie takich mebli do salonu gościnnego - napiszcie coś więcej o trwałości tych mebli

Gość gość
Ja mam tak meble u siebie w domu, dokładnie stół z krzesłami, komodę i taki regał - wszystkie meble są cały czas uzywane i nic złego im się nie dzieje. Są to meble z drewna pamiętaj - o wiele trwalsze od tych wszystkich mebli współczesnych z płyt mdf itp...

Gość gość
Ja zamawiałam komodę z tej Barangi i wczoraj mi doszła - dokładnie komoda z drewna tekowego - wszystko super OPINIA POZYTYWNA

Gość gość
Ja u siebie w sypialni mam wszystkie meble z drewna tekowego i wygląda to super - a na taką aranżację namówił mnie znajomy, który ma własnie sklep z takimi meblami i dopiero gdy zauważyłam wizualizację to dostrzegłam piękno tego stylu - obejrzyjcie coś takie aranżacje wnętrz właśnie z takimi meblami a sami sie do nich przekonacie

Gość gość
Ja już dawno się przekonałam i nie trzeba mi było aranżacji nawet :D Jako ciągnie mnie ten styl :) A same meble z drewna tekowego wyglądają bardzo elegancko i stylowo