Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta która nigdy nie uprawiała seksu aż do ślubu jako jedyna się szanuje

Polecane posty

Gość gość

coś pieknego szanujcie ciała a nie taka używana być dla każdego partnera

Gość gość
Szanowala, ale jak da sie uzyc po slubie to bedzie szmata jak kazda inna puszczalska. Tylko dziewictwo oznacza szacunek, nie przeszle dziewictwo, bo to to kazda k***a kiedys miala.

Gość gość
też można sprawdzić prawictwo :D trolololo

Gość gość
czy penis był używany da się to sprawdzić a ty puszczalsko zdziro wypad z moich tematow

Nie da się sprawdzić czy był używany! Nie krwawi!Co najwyżej da sie sprawdzić czy był obtarty łapskiem od zwierzęcego fapania !!!!! Ja się szanuję i nie dam zboczeńcowi nawet po ślubie!

Gość gość
to mało wiesz pisddo

Gość gość
Do 16:33 jestem za

Gość gość
Michalina121212 dziś Boże jaka ty jesteś aż mi szkoda ciebie i nie każda dziewica ma błona i nie każda krwawi :P

gość dziś Co nie zmienia faktu, że kobieta ma mimo wszystko fizyczny namacalny dowód dziewictwa a facet nie ma i może się bezkarnie puszczać! Nie dla psa kiełbasa dewianci!

Poza tym działam w słusznej sprawie! Gramy w tej samej drużynie! Ja też propaguję czystość i szacunek do ciała ale jestem jedynie bardziej radykalna w swych poglądach.

Gość gość
facet też ma namacalny dowód dziewictwa podczas sikania można sprawdzić prawictwo i co zatkało kakao?

Gość gość
haha ciekawe jak.

Gość gość
Różne metody są sprawdzenia prawictwa Odczytuje to na podstawie jego tętna oraz obecności… czerwonych plamek za uszami. Zdaniem Pham Thi Hong plamki te znikają zaraz po pierwszym współżyciu. Afrykańskie praktyki zakładają, że mężczyźni również posiadają błonę dziewiczą, usytuowaną na brzegu napletka. Jeżeli napletek łatwo się odsuwa oznacza to, że błona dziewicza została przerwana, a mężczyzna rozpoczął współżycie. Jeśli napletek odsuwa się z trudem i sprawia bolesność – świadczy to o zachowaniu dziewictwa. Poza męską błoną dziewiczą istnieje jeszcze inny test – o tym, czy chłopak nadal jest prawiczkiem świadczyć ma sposób w jaki oddaje mocz. Jeżeli strumień moczu jest prosty – mężczyzna jest prawiczkiem, jeśli mocz się rozpryskuje, odbył przynajmniej jeden stosunek płciowy.

Gość gość
gość dziś haha pomijając wątpliwą wiarygodność tej teorii, to zauważ, że ruchy przy masturbacji są żywsze, niż podczas seksu, więc ta twoja błonka może pójść nawet w wieku 13 lat.

Gość gość
1 metoda się sprawdza nawet po masturbacji więc się mylisz :)