Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba nie jestem dla facetów seksowna

Polecane posty

Gość gość

Mam dziecięcą, bardzo okrągłą twarz, wyglądam jakbym miała 16-17, a nie 23 lata. Niefarbowane brązowe włosy, ale makeup pełny (często do tego dobrana szminka). Figura szczupła, ale płaski tyłek niestety. Mówią mi, że jestem ładna, ale jak np. chodzę do klubów (np. potańczyć) to widzę, że nie mam takiego powodzenia jak np. na uczelni albo jak idę w inne miejsce (czasem się jakiś trafi, często cudzoziemiec, ale niezbyt często) Zastanawia mnie, dlaczego :) nie, żeby mi na tym zależało - niespecjalnie. Ale jakiś powód musi być. Jak myślicie, jaki?

Gość gość
bo nie masz tego czegoś w oczach

Gość gość
te czasem się trafi, często jakiś cudzoziemiec - to sie odnosi do klubów, a nie do innych miejsc, w złym miejscu wstawiłam

Gość gość
A kto by chciał takiego paszteta, może powinna sie zutylizować?:D X Do klubów nie chodzi.

Gość gość
Wiesz ile kobiet daloby sie pociachac za taka urode? Nic sie nie boj. Trafisz na tego jednego..i nie maluj sie za duzo bo wszyscy wiemy ze to duza ilosc tapety odrzuca faceta. Szminke zamien na blyszczyk. Podkreslaj urode a nie tworz jej na nowo.

Gość gość
Jesteś zimna stąd problem

Gość gość
Pociachać się za kota w worku? Przecież z opisu wnioskując, to może być ładna dziewczyna albo pasztet nad pasztetami. Rosyjska ruletka.

Gość gość
Autorka chce klubowego bad boya. Na uczelni ma wieksze powodzenie i zamiast tam kogos szukac to chce lansera z klubu. Sklonnosci do puszczania sie.

Gość gość
Nie chodzi mi o bad boyów, bo tacy w ogóle mnie nie kręcą, tylko co jest przyczyną, że na imprezach nie mam takiego powodzenia. Czy to jest kwestia tego, że nie wydaję im się seksowna, czy mojego nastawienia? (fakt, jestem trochę zimna, ale też nie przesadzajmy - uśmiecham się, czasem na imprezach tańczę na podeście nawet etc). Jakbym była pasztetem nad pasztetami, to obcy faceci nie prosiliby mnie na ulicy o numer, więc wnioskuję, że źle nie jest... Chociaż jasne, zawsze się ładniejsza znajdzie :)

Gość gość
W czym problem kobieto?

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
W seksualności. Ewentualnie w byciu próżną :P

Gość gość
Ja miałam na odwrót, w klubach miałam jako takie branie, na uczelni niewidzialna. Tyłek mam duży i okrągły, włosy długie proste ciemny blond. Nigdy nie byłam w związku (mam 27 lat). Faceci nie traktują mnie poważnie i wcale nie uważają za seksbombę, żeby nie było. Ciesz się tym co masz.