Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiza

dlug w banku skoki

Polecane posty

Gość gośćiza

Witam Splacam od kilku lat dlug zaciagniety w banku skok ten kredyt bral maz ja sie pod nim podpisalam. Cala odpiwuedzialnisc spadla Na mnie wiec dlug urosl do 64 tys zostslo splacone juz 41 tys jest podpisana ugoda Sprawa jest u komornika ,ale pismo wyslalam do banku proponujac im od reki 20tys. Poszli Na ugode. Wiec mam pytanie Chce poprosic o zniesienie czesci dlugu poniewaz wywiazuje sie ze splat .nie wiem w jaki sposob ten list napisac zistalo smdo spaty jeszcze kolo 20tys

Gość gość
odżałuj 100 zł i idz do adwokata zapytaj, bo zwykle jest tak że proponując umorzenie reszty długu spłacasz część kwoty z góry, od razu...ja tak mialam, sprawa byla u komornika, napisalam zwyczajne pismo ze proponuje splate kapitału w zamian za umorzenie odsetek, wplacilam połowe kapitalu, dolączylam dowod wplaty do pisma i ze zaplace drugą polowe jesli przyslą umowe ugody z ich strony na umorzenie, przyslali, podpisalam i wyslalam reszte kasy :)

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg