Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja największa atrakcja dnia to wyjście do Biedronki

Polecane posty

Gość gość
zawsze było drogo i nie patrze na warzywa bo dla mnie warzywa są słabe w biedronce lepiej kupuję na ryneczku, kauflandzie albo tesco

Gość gość
psie skoncz z tym. ta "cukinia" odsloniles sie. wiem ze to ty . cukinia ma wysoki IG

Gość gość
rozumiem cie doskonale bo mam tak samo. az sie ucieszylam ze jest choc jedna jeszcze taka osoba ktora tak spedza dzien. mieszkam w malej miejscowosci gdzie tylko biedronka jest atrakcja.tez mam problem z nudnym zyciem i nie wiem co robic

Gość gość
witam cię serdecznie, widzę że jest więcej takich osób jak ja ,bosz, siedzę od rana przy stole

Gość gość
Kajtkowa wam da bo kajtek kradnie to ma.Stać ich na taxi,puder,ryż

Gość gość
a rower?a ksiązka?a ogródek?a znajomi?a praca? no dramat ,,jakiś,,,

Gość gość
no to pojeżdżę na rowerze, poczytam i co dalej ? koleżanek nie mam bo te co miałam wyjechały , zostaje biedronka, tesco, siedzenie w domu itp

może warto zacząć robić jakieś rękodzieło? albo wyszukiwać super ciuchy w lumpeksie i sprzedać na allegro z zyskiem. jak sprzedasz jedną dwie rzeczy to reszta już poleci. może poszukaj jakiejś pracy przez internet? albo sport? bicie swoich rekordów, nowe wyzwania i endorfiny! ja dziś ide na jogę, po której sie czuje sto razy lepiej, uspokaja mnie i daje masę enegrii

Gość gość
tymi ciuchami już tyle osób się zajmuje , i są tacy co profesjonalnie, mają modelki, czy zwykła osoba robiąca zdjęcia ciuchów w domu może coś atrakcyjnie sprzedać ? nie wiem

Gość gość
no to biedronka dzis zaliczona, zrobiłam zakupy za 64 zł, zaszalałam :)

Gość gość
ptaszek_w_klatce dziś x Jak słyszę takie teksty, to już mi się nawet rzygać nie chce :O Jak ktoś, ma depresję, taką na serio, nie jakieś okresowe smuty, to naprawdę, nic mu nie idzie.

Gość gość
dziś kupiłam w biedronce żel pod prysznic axe za 9 zł ponad chyba przesadziłam ale lubie się myć w lato męskimi żelami bo są takie świeże i mają oceaniczny zapach bo damskie są za słodkie , palmolive wywaliło serię -migdałowe,czekolada, truskawka, kokos, normalnie jakbys sie polewała polewą do lodów :O a te męskie są extra no i kupiłam za prawie 10 zeta

Gość gość
piszcie co ciekawego kupiłyście w biedronce, ostrzegam żebyście nie kupowały paluszków rybnych, są niedobre :O

Gość gość
Ja nigdy tego nie mogłem zrozumieć. Skąd te paluszki, skoro ryby mają tylko płetwy? :(

Gość gość
haha

Gość gość
Ale co w tym śmiesznego? Może ja się nie znam? Są rybki latające, które mają skrzydełka. Może są jakieś gatunki ryb, które mają paluszki? Czyli mają nóżki? Rączki? :O

nie wiem jak to jest mieć depresję. ale wiem ze warto się zmusic do choćby małej rzeczy, jak kupi się jeden ciuch i go wystawi na allegro to chociaż po głowie będzie chodziła cały czas myśl "czy on się sprzedał". wiem, bo sama tak kiedyś robiłam. Byłam zadowolona.

Gość gość
a moge na olx ? nigdy nie miałam konta na allegro

Gość gość
fajny musi być twój dzień skoro wyjscie do biedronki to atrakcja:) albo to durne prowo albo po prostu ktoś tu jest leniwy i lubi bezczynność. Można mieć zle dni, brak energii ale to nie może trwać wieczność.

Gość gość
to w takim razie wg ciebie co powinnam robić ? daj przykład

Gość gość
isc do kina teatru, spacer po lesie, poczytac jakas fajna ksiazke.. masz multum, zeby doksztalcic sie w jakies dziedzinie.... no chyba, ze nie masz zadnych zainteresowan.... no to poszukaj je. mozeszz tez jezdzic po swoim wojewodztwie i penetrowac wszystkie niezbadane zakamarki.

Gość gość
co masz robić? do roboty się wziąć! bo nie będziesz miała niedługo po iść do biedronki chyba ze popatrzec

Gość gość
pisałam że jeszcze trochę pieniędzy mi zostało, kiedyś dużo zarabiałam ale jak się zacznie kończyć to podejmę prace tylko nie w tym zawodzie w którym byłam, pisałam o tym i nie chce mi się w koło to powtarzać