Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mam z kobietami, dlatego jestem sam

Polecane posty

Gość gość

1.) Okres fascynacji, głównie jej urodą, uśmiechem. Czas trwania 1-3 tygodnie. 2.) Przeplatany okres poznawania z okresem fascynacji, trwa około 1-5 tygodni. 3.) Powolne wypalenie i znudzenie się nią gdy odkrywam jaka jest normalna i taka jak wszystkie. Pojawia się to po około 2 tygodniu poznawania. 4.) Dziewczyna zaczyna mnie nudzić, szukam innych 5.) Ona jeszcze próbuje, pyta dlaczego się nie odzywam itp. 6.) Koniec, poznaję następną i znowu ten sam schemat. Kobiety nie mają za dużo do zaoferowania :( Dlaczego, gdzie jest problem.

Gość gość
a co ty masz do zaoferowania? inteligentni ludzie nigdy sie nie nudza :) powinienes trafic na taka sama "schemaciare" jak ty, moze by cie to ożywilo troszke, bo piszesz jak niskociśnieniowiec :)

Gość gość
Problem polega na tym co sam określiłeś: "Okres fascynacji, głównie jej urodą". Jesteś pustakiem zwracającym uwagę na opakowanie. Kobiet mających zarówno dobre opakowanie jak i ciekawe wnętrze jest mniej niż tych z tylko dobrym opakowaniem. Zapewne wyczuwają, co dla Ciebie jest najistotniejsze i Cię (słusznie) unikają. Jako, że z mało interesującymi pustymi i pięknymi powłokami nie da się na dłuższą metę żyć, Tobie też się nie udaje. No i tyle :)

Gość gość
Znajdź sobie ładną, zgrabną, z dużym biustem. I ciesz się życiem :)

Gość gość
Czego ty chcesz od tych kobiet?!