Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy byłyscie kiedys na masazu erotycznym

Polecane posty

Gość gość

z finałem tzn orgazmem, kolezanka mnie namawia i się mocno zastanawiam? ona była i masazysta masował cale ciało czyli masaz realksacyjny i powoli przechodził do stref erogennych a na końcu kolezanka mówiła ze odleciała- zaznaczam ze nie było seksu tylko używał do masazu woich rąk-masował łechtaczke i pochwe- co o tym myślicie?

Gość gość
ja jestem facetem i bylem, fajna sprawa tylko trzeba isc do masazystki zeby serio byl masaz... bo niektore proboja obsluzyc i czesc. jak jestes kobieta i nie jestes wielorybem to znalezienie chetnego faceta na tinderze albo jakims portalu i przekonanie go zeby zrobil Ci masaz calego ciala ite pe moze zajac max tydzien

Gość gość
ale ja chciałam do salonu masazu tam gdzie kolezanka była tylko się zastanawiam, ale jak mówisz ze jest fajnie to się wybiorę, do masażysty(przystojnego), na portalach nie chce bo nie wiem na kogo trafie,

Gość gość
u extra, czyli jak sie oglasza ze masaz erotyczny to tez masuje lono i wklada palce do pochwy? zawsze mi sie wydawalo, ze w tych salonach ekskluzywnych to tylko strefy "nie intymne" masuja i nazywaja to masazem erotycznym. mozesz polecic kogos?