Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik samochodowy od urodzenia z min 4 gwiazdkami w adac

Polecane posty

Gość gość

Polećcie jakiś sprawdzony fotelik pierwszy dla dziecka z minimum 4 gwiazdkami i z isofix , na bezpieczeństwie zalezy mi w pierwszej kolejnosci

Gość gość
ja mam Graco Snugfix , spełnia twoje wymagania spr sobie

Gość gość
A wygodny dla dziecka ten Graco? jestes zadowolona? do ilu kilo?

Gość gość
wiesz co, bardzo fajny jest. Spokojnie bym 2 raz kupiła ten sam. ma mięciusią wkładkę dla noworodka, pasy miękkie, boczne osłony spore że dziecko takie otulone fajnie i chyba mu bardzo dobrze , nie marud*******azdym razie wcale :)

Gość gość
Jak sie sprawdza w tym Snugfix zmywalna tapicerka? Nie brudzi się ? bo to przy małym dziecku bardzo ważne i jak sie montuje- faktycznie bezproblemowo jednym kliknięciem?

Gość gość
tapicerka- jeszcze nie zabrudziła sie wiec nie wiem czy sie brudzi :) ale mam takie kolorki uniwersalne i niebrudzące raczej. mo i nie wiem jeszcze jak się zmywa :) ale faktycznie producent podaje że jest zmywalna. ona jest w dotyku, nie wiem jak to opisac, ale taka przyjemna i dobra jakościowo, taka fajnie śliska.. a zarazem podobno jest oddychająca wieć na wieksze temperatury powinna sie spradzić. teraz jak było goraco mała mi się nie zapociła więc chyba ok . moge wam jescze napisac że sprzedawca mi mówił że ten fotelik jest ze specjalnej pianki co sie formuje pod naciskiem dziecka i dostosowuje do jego kształtu , to wazne dla wygod, bo o tym nie pisało w necie. Faktycznie jest taki mięciutki i podatny