Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet, którego kocham związał się z mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Robią sobie obiadki, kolacyjki, a ja nie mogę tego przeboleć. Do tej pory byłam jego powierniczką, przyjaciółką, prawie najważniejszą osobą mimo, że nie byliśmy razem. Teraz czuję się jak po odcięciu pępowiny. Wiem, że to głupie i dziecinne, ale czuję sie z tym kretyńsko.

Gość gość
przykre,że cię oszukiwał

Gość gość
Nie oszukiwał mnie, po prostu się kumplowaliśmy, ale i tak czuję się jak idiotka. Opowiada mu o mnie, planują, że musimy się spotkać i poznać, jego facet słucha jak rozmawiamy i komentuje i czuje się tak, jakbym mu się narzucała. Trudno mi tak niemal z dnia na dzień zapomnieć o tak intensywnej znajomości.

Gość gość
Homoseksualizm jest chorobą, bo kto normalny rezygnowałby z możliwości założenia rodziny, posiadania dzieci i dzielenia życia z ukochaną osobą? Związki homoseksualne są mało trwałe, po jakimś czasie jednemu z nich się odwidzi obecny partner albo będą szukać dalej wrażeń. Geje nie mogą mieć dzieci, bo jak niby je zrobią?

Gość gość
A poza tym homoseksualizm jest grzechem wołającym o pomstę do nieba, jeżeli nie nawróci się do Boga to daruj sobie tego faceta.

Gość gość
Kurka wodna, też mam tendencje do wiązania się emocjonalnego z kobietami :o

Gość gość
Jest mi przykro, że aż tak się tamtemu poświęcił. Mnie zna całe życie, a jego 2 miesiące.

Gość gość
On się jakby zlepił z tym swoim facetem, wprost mi powiedział, że są jak jedna osoba. Nie znam tamtego typa, nie chcę, żeby udawał, że jest moim przyjacielem, bo nie jest, wcale nie są jedną osobą.

Gość gość
Skoro go dobrze znasz, to jak myślisz, będzie ci łatwo zmienić jego zdanie czy nie?

Gość gość
nic nie zrobisz:( jego nie pociagaja kobiety,juz taki sie urodzil, ale mozecie byc przyjaciolmi

Gość gość
On nie jest w stanie zmienic zdania,on kocha mezczyzn i to sie nie zmieni,ale taki przyjaciel to tez fajnie jest

Gość gość
Zamiast rozpaczac mozesz sie za niego modlic. Tez jakies wyjscie jak serce nie sluga