Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam GLUPIEGO MĘŻA niestety i niestety raczej nic z tym nie zrobie

Polecane posty

Gość gość

Niestety jest okropny. Kochałam go i chyba kocham ale mam go dość. Nie rozwiodę sie bo mi wygodnie w sumie z nim i nic złego nie robi. AL od 21 tylko tv. Do nocy ciemnej. Wali sobie konia przed seksem ze mną bo inaczej dochodzi po kilku minutach(fajne mam cycki ciało figurę twarz ale bez przesady!) jak seks to zero gry wstępnej. Z pracy wraca to nawet nie przytuli i buziaka nie da. Drze sie na mnie zwykle ze złości na cos innego. Ciągle pierdzi dlubie w nosie i drapie sie. Chodzi za mną po domu i smyra mnie za tyłek albo za cycki-w*****a mnie to okropnie. Nigdy nigdzie nie wyjdziemy bo mu szkoda kasy. To typ jeczaco pierdzacy któremu ciągle cos nie pasuje. Zwykle pieniądze. A zle nie mamy bo przed 30stka dom swój i kredyt tylko na 1/4 wartości. Jedyne na plus ze corka go kocha i jest ładny z twarzy i wysoki bardzo. A reszta leży. Wcale nie męski. Zachowuje sie jak prostak i burekm teraz siedzi ogląda film na Polsacie obgryza paznokcie i dlubie w nosie. Nie sprząta po sobie nawet talerza ze stolu po jedzeniu. A mi sie juz drzec na niego nie chce. Musiałam sie wygadać.

Gość gość
Chciałabym poczuć ze jestem kochana i chciana pożądana a czuje sie tylko workiem na spermę i sprzątaczka. Jest okropny.Obrzydza mnie czasem. Ma pretensje o wszystko do mnie nawetjsk cos jest jego wina. NP chce nie kupiony. Byl rano w domu widział ze nie ma. Pretensja ze mu smsem nie wyslalam ze trzeba kupic-on jezdzi samochodem. Nigdy nic nie kupi jak mu nie napisze od myślników. A jak w sklepie nie moze znalezc to dzwoni to mnie z gębą zamiast kasjerki zapytać!!!

Gość gość
Myślałam że opisujesz gościa po 50 roku życia, a nie faceta przed 30- stką. Skoro gościu: wali sobie konia przy p****lach, zamiast zajmować się Tobą, pierdzi, dłubie w nosie, drapie się, jest syfiarzem, skapcem i na pdodatek na Ciebie wrzeszczy to współczuję serdecznie. Nie wiem tylko dlaczego wyszłas za niego za mąż? Biorąc pod uwagę te wszystkie wady?

Gość gość
No to patrz jaką ty musisz być idiotką że się z takim zwiazałaś. Ciągle pierdzielicie że to kobieta sobie wybiera męża to do kogo pretensje :

Gość gość
Pewnie kasę miał :D

Gość gość
On sie taki zrobil tak pól roku po ślubie. Wczesniej nie pierdzial nie dlubal w nosie nie walil konia a mogl się kochac 2 razy wieczorem bez problemu. A najgorsze oblicze pokazał jak przeprowadziliśmy sie do domu czyli 7 miesięcy temu. No masakra. I ten seks od tygodnia go zbywam. Bo nie mam ochoty by mnie palcem tknął. I nie pomagają gadki zeby troche sie postarał zmienić. A ja mam dość. Naprawde nie jestem zla babką :) dzisiaj kilka razy tak sie do mnie odezwał ze miałam ochotę go zdzielić pałą. A potem kotku do mnie mówi i sie przysyawia. A ja ze złości mam ochotę isc do innego u którego dostalabym rozmowę milosc szacunek i fajny seks.

Gość gość
Czy miał kasę?? Nie. Zarabial 2500. Misl dzialke od ojca i to wszystko. Studiował jeszcze. Teraz moze i jej się czym pochwalić bo jest kierownikiem budowy ma uprawnienia. AL wtedy mnie urzekl tym ze byl taki FAJNY. Teraz nie jest.

Gość gość
A ile czasu jesteście ze sobą?

Gość gość
nie przesadzaj, glupi nie znaczy zly.lepiej to niz czarujacy (rowniez dla innych kobiet) albo damsko-dzieciecy bokser

Gość gość
6 lat