Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie warto się wiązać z nieprawiczkiem? Same wady

Polecane posty

Gość gość

Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?

Gość gość
Prawiczek, nieprawiczek, jeden chuj, a prawda jest taka, że im wystarczy, że kobieta ciężko zachoruje i już się przestraszą i s********ją.

Gość gość
ja bym nie s*******il wrecz pomógł

Gość gość
Prawiczek, nieprawiczek, jeden ch*j, a prawda jest taka, że im wystarczy, że kobieta ciężko zachoruje i już się przestraszą i s********ją. xxx Albo urodzi się niepełnosprawne dziecko. Zresztą, prawiczek zdradzi na pewno, bo prędzej czy później zwycięży ciekawość, jak to jest z inną kobietą. A wspomniany powyżej pancerny jest sporo starszy od swojej żony, więc na pewno nie był prawiczkiem, kiedy ją poznał. Z****** hipokryta i szowinista.

Gość gość
gość dziś bzdura i mit bardziej jest prawdopodobne, że nieprawiczek zdradzi :)

Gość gość
gość dziś Facet to facet i nie przewidzisz, czy i kiedy go na bok zaciągnie, niezależnie od tego, czy w momencie ślubu był prawiczkiem czy nie. :D