Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mija 9 miesią od kiedy nie pokazuje teściowej wnuka i nic mi nie może zrobić

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż pracuje za granicą i bardzo rzadko przyjeżdża do domu - to my jezdzimy do niego. Nienawidze tesciowej, udaje ze mnie nie ma w domu, nie odbieram od niej telefonu

Gość gość
straszne, że takie babska jak ty mają dzieci. Niestety wychowasz kolejne pokolenie kaleki emcojonalnego

Gość gość
krzywdzisz w ten sposob dziecko nie tesciowa,izolujesz dziecko od otoczenia,rodziny itd w przyszlosci jak juz bedzie za pozno zobaczysz swoj blad kiedy dziecko bedzie wystraszone i sie wszystkich balo........"bardzo "madre podejscie,zwlaszcze ze to dziercko praktycznie juz ojca nie ma

Gość gość
Pewnie wyrośnie na zboczeńca i pederastę,mając taką mamuśkę!

Gość gość
zeby twoja synowa badz ziec nie chowali wnuka przed toba :D

Gość gość
Jesteś jeszcze młoda i nie rozumiesz wielu rzeczy, odgrywając się na teściowej robisz krzywdę dziecku gdyż kontakt dziecka z babcią jest dziecku potrzeby, miałam podobną sytuację moja mama również nie znosiła swojej teściowej a ja poznałam ją gdy byłam dorosła i zrobiła ona na mnie n.dobre wrażenie i wiem teraz że coś w życiu mnie ominęło.

Gość gość
ja też nie lubię swojej teściowej.nie widziała jeszcze mojej córki.to okropna baba, wulgarna, roszczeniowa, na rencie całe życie siedzi jak pozostali mieszkańcy jej wsi, a jest zdrowa.nawet nie ma co po niej dziedziczyć bo same długi i komornik.

Gość gość
moja babka jest rąbnięta matka wie lepiej co dla dziecka dobre

Gość gość
Popieram, bo sama mam straszną teściową...I też nie mam zamiaru jej zapraszać do swojego domu (nie mieszkam z mężem, który notabene się do mamusi wyprowadził). Nie będę za to utrudniała mu gdy będzie chciał zabrać dzieci do niej. Na razie są one z byt małe, bo mają dwa miesiące.