Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Józia Rózia

Wciąż nie mogę się z tym pogodzić

Polecane posty

Gość Józia Rózia

Sytuacja wygląda tak: Trzy lata minęły odkąd zostawił mnie facet, ok w jakimś tam sensie pogodziłam się z tym i zaakceptowałam taki stan rzeczy, ale jednak nie do końca. Próbowałam z dwoma facetami stworzyć jakąś relacje ale jednak nic z tego zauważyłam u siebie jakąś blokadę nie potrafię się otworzyć na nowa znajomość cały czas gdzieś tam w głowie mam obraz byłego nie ma dnia żebym o nim pomyślała co robi i wgl. Co wy o tym sądzicie???

Gość gość
Miałam podobnie ale trwało to znacznie krócej bo 8 miesiecy i samo z siebie przeszłó.

Gość gość
nie, my tak nie mamy

Gość Józia Rózia
Czyli mam rozumieć ze jestem jakimś dziwnym i odosobnionym przypadkiem?

Gość AloneInTheDesert
Też tak mam, a minęły jakieś 2 lata... Z tym, że nie myślę o nim... Jakoś nie potrafię zaufać facetom. Nie chce mi się od nowa tego wszystkiego przechodzić. Trudno, twoje uczucia do niego muszą wygasnąć. Pokasuj zdjęcia, nr telefonu, wyrzuć pamiątki

Gość gość
To nic nie dało wciąż mam go w pamięci czasami się zastanawiam czy to uczucie się w ogóle kiedykolwiek skończy.

Gość gość
Raczej to dziwne, by po 3 latach jeszcze żyć przeszłością..Ty nie żyjesz, Ty wegetujesz na autopilocie. Nie szkoda Ci teraźniejszości? Dzień za dniem mija, i nie wróci.. Przeczytałam dziś w książce-" Jeżeli człowiek poświęca zbyt wiele czasu, energii psychicznej, na rozliczanie siè z przeszłością i zaniedbuje przez to teraźniejszość, grzebie swoje szanse"... Zamknij historię na klucz , Autorko, i zacznij żyć- tu i teraz.

Gość gość
Życie toczy się dalej, świat nie stoi w miejscu...