Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co za idioci gnębią gościa od Namysłowa

Polecane posty

Gość gość

jejku nie mogą sobie innej ofiary znaleźć przecz z hejtem gość od namysłowa może zostać mi sie nie podoba jak go tak gnębicie gość od namysłowa jest sto razy lepszy i mądrzejszy niż wy wiecie że to co wy wypisujecie to groźby karalne i znieważenie i podżeganie do przestępstw na to jest paragraf nie pamiętacie co zrobiliście z dominikiem z bieżunia ? przez takich jak wy on popełnił samobójstwo wy już przesadziliście i to ostro nie moge tego czytać chce mu pomóc co on wam takiego zrobił że go tak gnębicie to jest karalne wszystko co piszecie w internecie zostaje jak on to pokaże na policji to was namierzą wpisy to dowód czarno na białym życzę żebyście to wy się stąd wynosili

Gość gość
i nikt nie wie że to ty przychlaście :D sp1erdalaj razem z ta swoją namysłowską dziurą zapchloną

Gość gość
I co bawi was to że niszczycie psychikę innych przez takich jak wy dużo osób targnęło się na własne życie te wszystkie wpisy są na serwerach nie dziwie sie że on sie popłakał wszystko ma swoje granice i każdy ma swoją wytrzymałość to co wy robicie to przestępstwo myślicie że jesteście bezkarni? To grubo sie mylicie prędzej czy później on nie wytrzyma i zgłosi was na policje a potem będzie wielki płacz że policja do was sie przyczepiła trzeba było nie pisać takich rzeczy prędzej czy później będą tego konsekwencje

Gość gość
Śmiej się śmiej może mi odpowiecie dlaczego go tak gnębicie? Nie to nie on pisze te wpisy teraz tylko ja ANNA PRZYBYSZEWSKA -WIELGOSZ STUDENTKA PSYCHOLOGII JA SOBIE NA GNĘBIENIE INNYCH NIE POZWOLĘ WIECIE ŻE ON NAPRAWDE może to pokazać policji? Tematów może nie usunąć może je wydrukować i zamieść policji a policja ma swoje sposoby jak was namierzyć o to się nie martwcie

Gość żbereznik
My go gnębimy?

Gość gość
Gościu od Namysłowa wiemy że to ty i spamisz na tym forum już 2 lata bite więc się nie dziw że ludzie po tobie jadą . Można pisać i zakładać tematy ale bez przesady robić z siebie cwela forumowego i napieprzać przez 2 lata dziennie po 50 tematów które każdy olewa. Ile masz lat że spamisz tą wiochą ? raczej 15 bo powyżej 20 to raczej nie uwierzę i nie uwierzy nikt bo byś musiałbyć totatlnym przegrywem bez życia a przegrywy nawet potrafią zadbać o swoje życie i spędzony czas taka prawda a jak tego nie rozumiesz to naprawdę warto odwiedzić specjalistę

Gość gość
ile razy mam ci to udowadniać pisać i udowadniać że namysłów to miasto nie wieś ile jeszcze zdjęć namysłowa musze zamieścić byś zobaczyła że to miasto co przecież widziałaś zdjęcia namysłowa i wiesz że to miasto czego dalej sie upierasz przy swoim przecież widziałaś zdjęcia namysłowa i wiesz jak wygląda a ty dalej swoje kiedy zrozumiesz że to nie wiocha tylko miasto powtarzam miasto zamieściłem foty na kafe jeszcze raz zobacz że to miasto i ps zdjęcia są prawdziwe i to miasto powtarzam miasto zobacz zdjęcia jeszcze raz i napisz co na nich widzisz

Gość gość
Powtarzasz się i nie umiesz odpowiedzieć na prosta pytania więć : masz mniej więcej 15-17 lat ...gratuluję 2-letniego stażu w spamowaniu po 50 tematów dziennie o jakiejś nikomu nie potrzebnej wiosce ... śmiać się czy płakać ?

Gość gość
on może mieć więcej lat; tylko jest ewidentnie upośledzony i co za tym idzie cofnięty w rozwoju