Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiekunka z Gdanska bila niemowle film

Polecane posty

Gość gość
O Boze! Biedne dziecko. Dobrze , ze matka szybko zauwazyla. :( Zatluklabym stara k****.

Gość gość
zabilabym

Gość gość
podnosze

Gość gość
Oczywiście, że nie ma dla tego czynu usprawiedliwienia. ale biorąc pod uwagę, że dodatkowo babka ewidentnie prasuje im ciuchy, może jeszcze sprząta to raczej szukali "okazji". Normalnej opiekunce za tyle obowiązków spokojnie 15-20 za godzinę trzeba płacić.

Gość gość
zgadzam sie , baba postapila karygodnie i nie ma na to usprawiedliwienia ale wymagac zeby ta opiekowala sie malutkim dzieckiem a w miedzyczasie prasowala sterte lachow i pewnie jeszcze gotowala i uprzatnela to lekka przesada

Gość gość
Nienormalni rodzice, zamiast ja w********ic od razu jak tylko doszly ich sluchy ze baba zneca sie nad dzieckiem, to sie w szopki z kamerkami bawili. Ja jakbym sie czegos takiego dowiedziala, to w zyciu bym nie dopuscila, zeby babsko zblizylo lapska do mojego dziecka. Nawet pod pretekstem kariery w mediach i checi zdemaskowania babsztyla. A niech idzie w p**du. A jak rodzic nie potrafi wyczuc czlowieka, tylko bierze na nianie jakas patologiczna bezrobotna ktora, prawdopodobnie, za psie pieniadze opiekuje sie niemowlakiem i opierdziela chate, to do kogo maja pretensje.

Gość gość
kur////wie bym głowe urwała

Gość gość
Czytałam artykuł na ten temat. Pani ponoć nie była pierwsza lepsza ale opiekunką z polecenia, dopiero na spacerze ktoś zauważył, że uderzyła malca pielucha z tekstem Zamknij mordę i ten ktoś doniósł mamie malucha. Ona nagrała jak owa pani zajmuje się dzieckiem. Sama mam syna 8 m-cy, normalnie nie wiem co bym zrobiła. Szok

Gość gość
chyba bym ja w szale zabila i nie doczekalaby sie wizyty prokuratora takie malenstwo nawet sie poskarzyc nie moze

Gość gość
takim ludziom powinno sie spuscic porządny wp/ier/dól...

Gość gość
Co za k***a? Po pysku to nawet psa sie nie bije. Chyba bym z***bala gdyby moje dzievko tknęła