Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pośrednictwo pracy Eurokontakt

Polecane posty

Gość gość

Oferta pracy to jakiś śmiech, na początek trzeba zapłacić 275 euro za kurs językowy, może być opłata rozłożona na raty, zakwaterowanie 8 euro dziennie, co daje 240 za mc plus dojazd, średnio 60 euro, wychodzi koszt na sam początek 575 euro. Do tego umowa na miesiąc z możliwością przedłużenia. Możliwe że się po miesiącu wróci i jeszcze będzie im winny kase. Takie warunki. :)

Gość gość
Wiadomo, że trzeba dokładnie czytać umowy. Ja byłam z eurokontakt we francji i wcale nie jest tak, że po miesiącu odsyłaja cie do domu. Jeżeli chodzi o kase, to wyszłam na tym bardzo korzystnie.

Gość gość
Oni biorą na siebie trudne i kosztowne zobowiązania. I wiadomo że nie mogą tego robić za darmo. Jak ci nie pasuje to załatw sobie to wszystko sam.

Gość gizell217
No właśnie, a to też nie jest takie proste. Ja tam wole formalności mieć z głowy, dlatego jeżdże z eurokontakt. Poza tym agencja jest naprawde w porządku, nie miałam z nią żadnych jakichś problemów.

Gość gość
Ja mogę polecić dobre biuro pośrednictwa pracy nawet dla cudzoziemców, które znajduję się w Warszawie w siedzibie biura www.gbrothers.pl.