Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość kierowników mężczyzn jest ok,a kobiety kierowniczki są wredne

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego większość kierowników mężczyzn jest ok, a kobiet y kierowniczki tak często są wredne, prowadzą jakieś gierki, prywatne porachunki i są zazdrosne żeby przypadkiem któraś z ich podwładnych nie miała w życiu lepiej niż one same? Mieszają sprawy prywatne do życia zawodowego. Oczywiście to nie jest absolutna reguła, ale zauważyłam, że często tak jest. Jak myślicie, dlaczego?

Gość gość
Kolejna teoria pani z administracji mająca sie nijak do rzeczywistości. Masz gdzies badania na poparcie swojej teorii? Nie? Zatem skąd takie wnioski? To cos na podobieństwo "moja ciocia nie paliła i umarła na raka płuc a moj dziadek pali juz 60lat i dalej zyje zdrowy". Generalizowanie czegos na podstawie własnego nosa. Była 15:07 jak napisałaś tego posta-w godzinach urzędowych wiec zajmij sie robota.

Gość gość
Miałam kierowniczke, niestety to prawda ze baby sa gorsze, zazdrosciła mi ze mam powodzenie, bo fakt jestem ładna ale nigdy sie z tym nie odnosiłam, zawsze skromna. Potem wszystko jej przeszkadzało, wszystko źle robiłam eh. szkoda gadać

Gość gość
Bo kobiety z reguly sa bardziej zawistne. Przykro mi ze tak trafilas, ale to nie w kazdym miejscu pracy, uwierz, ja trafilam do takiej firmy gdzie dyrektorem i kierowniczkami byly same kobiety. Miodzio, super, wszystkie kochane jak w bajce, to bylo az nierealne jak o tym opowiadalam innym, ale takiej empatii, i zrozumienia i zdrowego zarządzania zespolem to chyba nikt nigdy nie doswiadczyl. Zycze wszystkim takich kobiet przelozonych jakie ja mam :)

Gość gość
Bo kobietom trudniej jest zdobyć i utrzymać pozycję w pracy. Trudniej im zdobyć autorytet i posłuch u podwładnych. Dlatego stają się wredne. Wolą, żeby podwładni się ich bali, niż żeby je olewali.

Gość gość
Bo qiekszosc kobiet to suki.