Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

denerwują mnie baby które wiążą się z dzieciatym facetem

Polecane posty

Gość gość

a potem oczekują że facet zostawi, odetnie się od swojego rodzonego dziecka dla nich. Uważam że taka kobieta najlepiej zrobiłaby gdyby zwyczajnie polubiła to dziecko a one pałają jakąś chorą nienawiścią do dziecka partnera które jest niczemu niewinne dla mnie to zwykłe ku/rwy są:D albo jak mają problem żeby ugościć dziecko faceta czy mu dać zupy, jakaś niezrozumiała zazdrość dla mnie jak można być tak podłym człowiekiem

Gość gość
Biologia... samolubny gen. :)

Gość gość
ehhh a nam się dziwicie że nie chcemy kobiet z dzieckiem :)

Gość gość
ja jeszcze rozumiem że można za byłą faceta nie przepadać ale za dzieckiem? co one zawiniło? powinno się pohamować z tą zazdrością

Gość gość
Mnie tez denerwuja. Widzialy galy co braly. Nagle z nieba to dziecko sie nie pojawilo. Trzeba byc przygotowanym na to ze jakby np matka zmarla to tym dzieckiem ojciec bedzie sie zajmowal i co wtedy. Kobiety moga sie zmieniac ale dziecko zostanie. Dla mnie roszczeniowa postawa by sie dziecka pozbyc to jest jakas paranoja. Poza tym sa obludne bo wprost nie powiedza co mysla ojcu dziecka tyllo udaja wspaniale macochy a to jest dwulicowosc.

Gość gość
Ja nigdy bym nie związała się z dzieciatym. Ale tym, które się na to decydują, chyba ciężko przekonać się do dziecka, które od początku jest źle nastawione do nowej partnerki taty. Którego mama na starcie wpoiła mu nienawiść do "tej złej pani" i żadne starania tego nie zmienią.

Gość gość
Nie każda kobieta potrafi polubić cudze dziecko, a co dopiero pokochać... ja bym chyba nie potrafiła, dlatego nie pakuję się w takie relacje. Ale pewnie niektóre kobiety myślą, że dadzą radę, a później okazuje się, że jednak nie... ale już się zakochały w ich ojcu i tak trwają w tej niezdrowej relacji.

Gość gość
Związek z dzieciatym to dla wolnej kobiety upokorzenie, mordęga i same straty. Niech się taki mężczyzna wiąże z samotną matką.

Gość gość
Mnie denerwują ludzie takie ja autor którzy żyją życiem innych gdyż ich własne jest nieciekawe,

Gość gość
gość dziś Autorka to pewnie matka takiego dziecka z rozbitego domu. Najpierw kładzie dzieciakowi do głowy, że macocha jest podła, zła, zabrała tatusia i nie musi być dla niej miły, a potem dziwi się, że obecna jej byłego nie pała miłością do jej wrednego gówniarza. :D

Gość gość
Do 09:11 ty idioto nie mający własnego życia nawet nie czytałam tego głupiego tekstu zresztą ten styl to styl matoła od cnoty

Gość gość
nie chodzi o samolubny gen tylko o forsę, taka suka nienawidzi dziecka swojego faceta bo dostaje pieniądze bo uważa to dziecka za zabieracza części gotówki z jej bankomatu.Suka jak urodzi swoje to dopiero zaczynają się chece, żeby oddzielić ojca od tamtego dziecka bo uważa że ono zabiera gotówkę jej dzieciom i jest przyczyną mniejszego przychodu na rodzinę.

Gość gość
Do 19:34 styl pisania tego od cnoty wyzwiska wulgaryzmy czyli osoba z marginesu społecznego zero kultury.