Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuui

Znacie jakieś ciekawe miejsca na spędzenie wakacji tylko we dwoje ?

Polecane posty

Gość Anuui

Witam,  na wstępie chciałam przeprosić, że dodaje ten temat tutaj, ale już nic innego mi nie pozostało. No więc chciałam zapytać czy możecie polecić jakieś spokojne i piękne jeziorko na południu Polski ? Mało ludzi, czysta woda, a może nawet las. Chcę jechać z chłopakiem na wakacje i strasznie mi zależy żeby to było jakieś ciche miejsce żebyśmy mogli skupić się na sobie, a nie rozpraszać się przez wrzaski innych... Jeśli Przychodzi wam jakieś miejsce na myśl to bardzo proszę napiszcie  .  Z góry dziękuję i pozdrawiam  .

Gość gość
najlepsze sa plaze dla naturystow. mozna penis.ki i dupcie innych facetow na legalu podziwiac :)

Gość gość
Nie dziękuję mam już jednego i więcej nie potrzebuje.

Gość gość
Autorko polecam wejdź na kafe na temat czy to miasto jest ładne ? Fota proszę wejdź zobacz zdjęcia

Gość gość
ja jade do Namysłowa

Gość tukryć 999
Gość 11:58 daj link do Wikipedii o Namysłowie

Gość gość
Serdecznie zapraszam. Apartament spełnia wszystkie Państwa wypisane oczekiwania. Zapraszamy do nowego, luksusowego apartamentu w nadmorskiej miejscowości - Darłowie. W pełni wyposażony, ogrzewany, dostępny o każdej porze roku. Dzięki zacisznej i bezpiecznej okolicy to idealne miejsce na pobyt z dziećmi. Do dyspozycji w apartamencie znajduje się salon, aneks kuchenny, łazienka, 2 sypialnie z łożami małżeńskimi oraz 3 telewizory plazmowe. Wczasy nad Polskim morzem to gwarancją przyjemnego i udanego wypoczynku. Zapraszam na funpage tam znajdą Państwo informacje o atrakcjach z Darłowa i okolic https://www.facebook.com/apartamentydarlowo/ www.apartamentydarlowo.com.pl Tel.: 605312670 kontakt@apartamentydarlowo.com.pl

Gość justaqaz
Polecam www.zdrowiepodwierzbami.pl Ciche i spokojne miejsce położone obok lasów i łąk. Pyszna kuchnia i rodzinna atmosfera. Byłam w tamtym roku z moim partnerem i był zachwycony