Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pamiętacie jakieś dziwne głupie teksty którymi was skomentowali obcy ludzie?

Polecane posty

Gość gość

myśleli, ze nie słyszycie albo nie obchodziło ich że słyszycie... pośmiejmy się z prymitywizmu niektórych, ja sobie nie wyobrażam komentować obcej osoby, bo nie chce by było jej przykro, poza tym nie ekscytuje mnie i nie bawi wygląd innych, niech każdy wygląda jak chce sama wiem jak to jest usłyszeć coś co nie miało dojść do moich uszu a doszło, na ogół ludzie są odważni w grupach,, kolega koleżance kogoś komentuj****ardzo prymitywne zachowanie

Gość gość
kiedyś jedna dziewczyna śmiała się z mojej kurtki,może trochę starej,ale nie miałem głowy do kupowania,w klasie w liceum jedna fałszywica nazwała mnie transwestytą,bo byłem,znerwicowany zalękniony i nieśmiały i rzeczywiście może trochę zniewieściale się zachowywałem

Gość gość
przykre, ze miałeś takie "koleżanki"

Gość gość
Moja 100% naturalna koleżanka (i przy okazji 100% fałszywa) która nawet rzęs nie malowała, potrafiła w towarzystwie wbić mi szpilę tekstem typu "jak ja nienawidzę paniuś które się malują", a sęk w tym, że ja się właśnie malowałam, a dokładnie robiłam sobie kreski a'la jaskółki, i to ją chyba drażniło, wielmożną paniusię. :D Nie mówiąc już o plotkach które rozsiewała po towarzystwie z którym się trzymałyśmy, byłam dla niej nie wiem, chyba jakimś zagrożeniem, bo skutecznie próbowała mi rujnować opinię. :D Obgadywanie z taktyką typu "obgadujmy ją tak, żeby słyszała, ale nie wiedziała że to chodzi o nią" było na porządku dziennym. I fakt faktem, z początku nie zdawałam sobie sprawy że tu chodzi o mnie, dopiero po czasie gdy nasze drogi się rozeszły, zdałam sobie sprawę z tego, jaką osobą naprawdę była. Ludzie są fałszywi, z roku na rok coraz gorsi. :)