Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivkaaa84

czy wierzycie w czary odprawiane nad jakas osoba

Polecane posty

Gość olivkaaa84

sluchajcie,mam dziwny przypadek:O pracuje w pewnej firmie,klienci przychodza zlozyc zamowienie,czasem odbieraja tez zamowienie osobiscie...a wiec jest pewniem kilent od ponad roku,czasami do nas przychodzi.kiedy go zobaczylam po raz pierwszy to dziwnie sie poczulam.on ma takie dziwne oczy. kilka dni po pierwszym spotkaniu snil mi sie ten facet.odradzil, a wrecz zabronil mi zrobic czegos,co rzeczywiscie planowalam.przepowiedzial mi tez moja przyszlosc dotyczaca tamtego tygodnia-wszystko sie sprawdzilo.podczas snu stalam jak sparalizowana i nie moglam zrobic ani kroku,jakbym stala w jakims silnym polu magnetycznym.bardzo nieprzyjemne uczucie. pozniej nastepny sen,nie zrozumialam go doslownie,ale zabronil mi pic alkoholu...po kilku dniach kolezanka zaprosila mnie na impreze i mialam kolopoty-wpadl jej byly i narobil niezlej jazdy,przyjechala policja...znowu sen sie sprawdzil,choc nie zrozumialam przeslania. ostatni przyklad,tym razem juz na jawie. bolala mnie reka,ale nie bylo tego widac.ten facet podszedl do mnie,zamknal oczy,jakby wpadl w jakis trans i dotknal mojego kregoslupa i powiedzial,ze niedlugo przestane odczuwac bol. tak tez sie stalo. ludzie kim on jest??? boje sie go. czy ktos mial podobne przezycia?

Gość olivkaaa84
up