Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY LECA NA MOJEGO KUMPLA A NA MNIE NIE

Polecane posty

Gość gość

Zauwazylem , ze on ma duze powodzenie gdy nie wykazuje zainteresowania . Taka sytuacja : ostatnio spodobala mu sie dziewczyna 2 lata starsza od niego i stwierdzil ze nie zagad bo raczej nie ma u niej szans i zaczal ja ,, olewac'' nie spogladalna nia ani nic . Po jakims czasie to ona sama wlasnie do niego napisala mimo ze sporo kolesi do niej uderza . A ja podrywam, zagaduje i na kolezenstwie sie konczy , a do niego dziewczyny same pisza. Czy to brak zainteresownia z jego strony sprawia ze kobieta chce go zdobyc czy jest inny powod ?

Gość gość
Moze jesteś zbyt nachalny? Napisz więcej jak to twoje zdobywanie wygląda.

Gość gość
Po ile macie lat, ile macie wzrostu, jakie włosy, czy jest zarost/broda, jak się ubieracie (np. buty sportowe, jeansy, t-shirt)?

Gość gość
nie jestem zbyt nachalny. po prostu konczy sie tak ze zostajemy kolegami a nie para. Czy moze chodzic tez o urode ?

Gość gość
Pewnie jest przystojny a Ty nie i cala filozfia. A ta tejemnoczos jego tez jest itrygujaca wiec wiele kobiet chce go zwyczjnie poznac.

Gość gość
O urode i charakter. MNusisz znależć kobietę, której spodoba się twój wygląd i charakter. Dla ciebie też ważny pewnie jest i wygląd dziewczyny i to, co ma w głowie. W drugą stronę jest tak samo.

Gość gość
po 22 w tym roku. style ubierania sie roznia. Ja sie ubieram w to co jest teraz na topie a on raczej ma taki swoj styl, ja nosze tylko jeansy a on np spodnie dresowe, z materialu, bojowki itd. ja mam duzo ciuchow ale bodobnych do siebie a on ma duzo ronych ciuchow. ja mam czarne wlosy a on ciemny blond. on ma 175 , ja 170 on jest bardzej wysportowany. Tylko ze ja wlosy ukladam 10 minut a j on 2 minuty a i tak ma lepiej ulozone niz ja. On sie nie stroi ai tak wewszystkim dobrze wyglada

Gość gość
tak zwracam uwage na wyglad

Gość gość
Diagnoza - jesteś ZA NISKI :) Dla mnie facet zaczyna się od 180 cm (kończy na 190 cm). Przy moim wzroście 168 cm (większość dziewczyn oscyluje wokół 165 cm) byłbyś dla mnie karłem. Z góry mogę stwierdzić (chociaż Cię nie widzę), że nie będziesz mnie w ogóle pociągał, a jak się okaże, że jesteś po prostu fajny, to zostaniesz moim KOLEGĄ :)

Gość gość
Hah jesteś po prostu brzydki, a twój kumpel pewnie jest przystojny, więc na niego lecą a na ciebie nie :P

Gość gość
Banalnie to zabrzmi, ale musisz uwierzyć w siebie, rzuca się w oczy p o wpisach, że uwazasz, że kumpel jest lepszy/przystojniejszy/ tajemniczy niż ty. To się czuje i dziewczyny to podświadomie czują I posłuchaj starej 40 letniej baby, która niejedno już widziała, że to czuy masz 165 czy 190 o niczym nie świadczy bo gusta są różne. No musisz trafić na odpowiednią kobietę. I nie słuchaj głosów mówiących, że kobiety wymagają tylko przystojnych, bo liczy si e jeszcze kupa innych rzeczy. Inaczej skończysz jak wielu nieszczęśliwych panów tutaj, płaczących że kobiety ich nie chcą, bo są brzydcy/niscy/biedni/ itd. A prawda jest zupelnie gdzie indziej.

Gość gość
"(...)" posłuchaj starej 40 letniej baby, która niejedno już widziała(...)" - powiem ci, że się uśmiałam :) Proszę, napisz CO widziałaś :)

Gość gość
11:52 łoj panocku, no widziołam , widziołam cuda niewidy :D Trochę się już przezyło ;)

Gość gość
Oczywiście dla takich 40-letnich bab trzeba BARDZIEJ rozwinąć myśl, że np. jeśli facet ma 170 cm wzrostu, to będzie wystarczająco wysoki dla dziewczyny, która ma 158 cm. Podanie pewnej średniej w domyśle z marginesem na różne przypadki dla Pani nie istnieje? :)

Gość gość
Oczywiście dla takich 40-letnich bab trzeba BARDZIEJ rozwinąć myśl, że np. jeśli facet ma 170 cm wzrostu, to będzie wystarczająco wysoki dla dziewczyny, która ma 158 cm. Podanie pewnej średniej w domyśle z marginesem na różne przypadki dla Pani nie istnieje? usmiech.gif Co może powiedzieć Stara baba: ano wszystko można sobie czyms tłumaczyć. Wzrost - cóż wymówka dobra, jak każda inna. Jesli komuś to pasuje :) Wolna wola.

Gość gość
Matko masz 170cm wzrostu. Moja kolezanka ktora ma 156cm tez by na Ciebie nie spojrzala. Ale Twoj kolega tez jest za niksi 175 co to jeste. Facet powinien miec co najmniej 180cm wzrostu reszta to jakies karakany.

Gość gość
12:03 dobra dobra, już nie troluj. Szkoła się jeszcze nie skończyła :P

Gość gość
Ale ja nie troluje taka jest prawda. Kumpela jest niska ale nie chce niskiego faceta.

Gość gość
nie mam kompleksow podlug niego i wierze w siebie . Potrafie ocenic czy ktos fajnie wyglada czy nie.

Gość gość
masz tylko 170cm wzostu??!!! Co to jest dla faceta!!

Gość gość
To śmieszne że różne karlice po 165-168 cm wzrostu chcą faceta powyżej 180 cm. Przecież same ledwo odrosły od ziemi. Wysocy faceci wolą dziewczyny powyżej 170 cm, bo mają długie nogi.

Gość malarz piotrek
170 cm, no to jeszcze obcasiki i będzie jak ta lala

Gość gość
gość dziś Ale ja nie troluje taka jest prawda. Kumpela jest niska ale nie chce niskiego faceta. Ale to jest tylko jakas twoja kumpela. Też miałam taką 150, a męża ma 190. Ale mam też taką 175 a mąż ma 165. Ludzie sa różni.

Gość gość
nie odbiegajcie od tematu, prosze

Gość gość
Kiedyś znajdziesz sobie dziewczynę, ale podejrzewam, że będziesz zmuszony wziąć tylko taką, jaka się tobą zainteresuje. Niestety, przez wzrost możesz pożegnać się z bujnym życiem uczuciowym/erotycznym.

Gość gość
"Karlice" 168 cm są idealne dla facetów mierzących 180 - 185 cm (maksymalnie 190, ale tu kobieta powinna mieć ok. 173 cm). Większość dziewczyn w pewnym momencie zaczyna nosić szpilki, ale ta, która ma "karakana" nie może sobie na nie pozwolić. Wielkie laski są nieatrakcyjne, a jak dodać do tego 10 cm szpilki to robi się 185 albo 190 cm. U lasek taki wzrost to porażka! Aniołki pięknie wyglądają na zdjęciach, gorzej, gdy spotkasz je w rzeczywistości, bo dopiero wtedy widać, że 180 cm odejmuj***ardzo dużo seksapilu. Do tego wielkie stopy w rozmiarze 41. I po prostu wszystko wielkie. Z kolei 160 cm to odwrotność. Takie laski "do kieszonki" też są o wiele mniej seksowne od dziewczyn pomiędzy 165 - 173 cm.

Gość gość
widocznie twój kolega ma w sobie to coś co przyciąga kobiety i nie musi specjalnie nic wielkiego robić . Może ma ładne i wystarzy że spojży, ładnie się uśmiechnie , a to przyciąga kobiety

Gość gość
No i gimg****o znowu siedzi na forum. Szkoda, bo zapowiadało się ciekawie.

Gość gość
tu autor. co ciekawe ja mam o wiele wiecej kolezanek niz od z ktorymi on nawet nie jest na ,, czesc '' a i tak mam wrazenie ze jak idziemy razem np do sklepu i mijamy jakas moja kumpele to ona mi mowi czes a na niego sie patrzy