Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje ulubione filmy to te z BLACK MONSTER COCK

Polecane posty

Gość gość

;) :D [czesc

Gość gość
wiem, da się to wyczytać z twarzy.

Gość gość
w UK mówią na to BBC BIG BLACK COCK kazda polka o tym marzy

Gość gość
19:22 zapewniam cie, ze nie kazda.

Gość gość
19:22 zapewniam cie, ze nie kazda x fakt są różne dewiacje, niektóre grzmocą się ze zboczeńcami w sutannach, inne fantazjują o prezydencie Dudzie i mowią że jest ''przystojniakiem'', inne lecą na starych dziadów...

Gość gość
Kup se konia dzidzia , lub chociaz kucyka a nie wypowiadaj sie za inne kobiety.Mieszkam w England prawie 10 lat i nie moge juz patrzec na te black monsters, przyglupy z debilnymi usmieszkami jak z domow bez klamek. White Power, moj chlopak co chwila ktorego w ryj wali , jak taka black monkey gapi sie mi na biust lub tyleczek. Black - pathology.

Gość gość
oo gościówa wyżej widać dziunia z pipidówy, pojechało takie coś do england i piertoli jak potłuczona, ale co się dziwić, z jakim przystajesz takim się stajesz, angole najgłupszy naród w Europie tylko imprezy, ćpanie i walenie się w anus z kim popadnie, co druga nastolatka z brzuchem, same ścierwa, white power buhaha white trash

Gość gość
Sciero glupia , nawet nie chce dochodzic , skad jestes. Pracuje w duzej spolce miedzynarodowej , jako samodzielny menager , to progi nie dla ciebie , garkotluku.