Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

właśnie wróciłam z nad morza jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość

niby czerwiec niby tanio wiele punktów pozamykanych a ludzi już pełno słuchajcie byłam na weekend we władysławowie a dokładnie w chłapowie bo w samym centrum władysławowa spodziewałam się dużej liczby turystów słuchajcie ja jestem w szoku aż boje się pomyśleć co tam się będzie działo za tydzień za dwa i całe lato masakra jakaś słuchajcie jeśli wyjazd nad morze to tylko po sezonie . ja nie wiem co sie dzieje kilka razy w roku odwiedzałam władysławowo w szczycie sezonu również i nigdy nie było takich tłumów pamiętam jak kilka lat temu spotykałam kartki wolne pokoje/domki a teraz słuchajcie w środku lata ze świeczką szukać i chyba sie nie znajdzie bo wszędzie tylko "brak wolnych miejsc" czy wy też to zauważyliście że coraz więcej ludzi jest nad morzem ?

Gość gość
Autorko rodziny mają teraz po 500 zł na dziecko więc myślę że ponad połowa z tych ludzi wyjedzie nad morze być może są tacy którzy nigdy nie byli nad morzem albo dzieci które nigdy nie były nad morzem. Generalnie ludzie teraz mają pieniądze

Gość gość
no dokładnie to zauważyłam słuchajcie te ceny wcale nie są niskie bo poniżej 40 zł za osobe kwatery sie nie znajdzie nawet w najgorszym standardzie no chyba ze na kempingu a ludzi full włascicielka domków do których jeżdże powiedziała że od 24 czerwca do 17 sierpnia ma wszystko zajęte

Gość gość
Tani Egipt, Tunezja, Turcja zrobiły się niebezpieczne i proszę. Wszyscy w kraju wypoczywaja

Gość gość
Autorko, co ty masz z tym "słuchajcie"?!

Gość gość
to chyba tylko mnie udało się wychwycić dwuosobowy pokój za 100. Bliziutko plaży, ze zwierzakiem gratis w Niechorzu. Szczyt sezonu. Ale rezerwowałam w styczniu, może właściciel nie wyczuł trendu:)