Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
sorrisetto

Po operacji kręgosłupa, co dalej?? Pomocy.

Polecane posty

Witam serdecznie, 4 maja br. miałam operacje przepukliny, a 4 czerwca wzięłam ślub. Zaraz po ślubie wyjechaliśmy za granice do pracy więc wyrejestrowalam się ze swojego urzędu pracy ( w którym po pierwszym podpisie pani chciała mnie dać na staż). Niestety odczuwam męczące bóle kręgosłupa, jest po prostu za wcześnie na wrócenie do pracy. Wiec niestety z tej pracy musiałam zrezygnować. Po tej operacji mam prowadzić oszczędzajacy tryb życia, mam ani długo nie siedzieć, ani nie dźwigać przez co szansa na normalne funkcjonowanie w środowisku pracującym jest mało prawdopodobna. Przez co moje pytanie co mogę zrobić by posiadać ubezpieczenie?? wiadomo mam jeszcze konsultacje u neurologa przed sobą, chodzę do endokrynologa, po prostu świadczenie zdrowotne jest mi potrzebne. Boje sie iśc do urzędu pracy bo jednak co miesiąc bede musiała iść i ściemniać ze nadaje sie do pracy a tak nie jest a co jak wyślą mnie na staż ?? co zaniosę od pierwszego dnia zwolnienie lekarskie?? myśle już nawet o pójściu do szkoły na jakieś policealne, ale czy po ślubie było by możliwe by ubezpieczył mnie tata?? Jeśli ktoś sie orientuje w tych sprawach bardzo proszę o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować