Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o czym swiadczy takie zachowanie wg was?pobawcie sie w psychologa ..

Polecane posty

Gość gość

moja siostra jest dla mnie bardzo wredna..ma 30 lat i jest nauczycielką..ja jestem starsza.. ona od dziecka mnie ponizala i wyszydzała.. teraz robi wszystko by jej facet okazal sie lepszy od mojego faceta...deprecjonuje mojego tomka na kazdym kroku do rodziców itd..bo nie moze zniesc ,że jest taki dobry i mądry. ona ma cos takiego ,że nie mozna jej zwrócic uwagi..gdy je ktoś zwroci uwage to od razu go niszczy..nie wolno jej powiedziec nic co nie jest zgodne z jej myslą.. kiedy powiem jej na przyklad ze wyszedł je pryszcz na twarzy to ona wpada w szal i leci do matki i ojca i krzyczy:"mamo slyszalas..??ona mi mówi ,że mam syfy na twarzy..wredota.." zachowuje sie jak dziecko w przedszkolu. kiedy przychodzi jej facet to zwraca mi uwage ,że zle wygladam i zebym zmienila ubranie i fryzure jak on przychodzi do nas bo co on sobie pomysli..kiedy cos mówie przy nim to ona robi mi karczemną awanturę potem,że ja zle sie wyrażałam i ze mówilam nie to co wypadało itd.. co myslicie o takiej osobie/?szczerze..

Gość gość
Najwyrazniej ma jakis kompleks.

Gość gość
NAUCZYCIELKI TAK MAJĄ.