Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depilacja nog twarde wloski pomocyyyyy

Polecane posty

Gość gość

Ratujacie dziewczyny. Mam dosc ciemna karnacje. Wloski gdy gole mmaszynka wieczorem w ciagu dnia juz mnie kluja :( baardzo szybko odrastaja.. uzywalam depilatoraa ale wrastaja mi wlosski I robia sie krosty z ropa.od tego. Ohyda :( zreszta depilaatorem tez musialam ra w tyg by miec w miare gladkie. Ma ktorras ppdobny problem? Co zrobic??

Gość gość
odpuść im na jakiś czas,;pozwól odrosnąc..serio. Ja zauwazylam,że dzięki rzadkiemu goleniu te włoski sie same z siebie przerzedziły i osłabiły..i nawet rozjaśniły. a gdybym je goliła non stop mogloby być jak u Ciebie..teraz lato to akurat okres golenia ale i tak można odpuścić..np załóż spódnicę do ziemi :P

a nie pomyślałaś może o jakimś zabiegu odpowiednim dla Twoich włosków - polecam epilfree - jak będziesz chciała więcej info daj znać

Gość gość
Przy takich włoskach najlepsza byłaby depilacja laserowa, też miałam podobnie i jestem już po 2 zabiegach w Beauty Skin. Efekty już było widać po pierwszym zabiegu.

Gość wercia996
też polecam Ci depilację laserową, koleżanka też miała ten problem, strasznie szybko jej odrastały i były twarde, a kilka zabiegów w klinnice Miracki i ma problem z glowy, nie wiem czy jesteś z warszawy, bo to tu jest ta klinika, ale polecam, bo wiem, ze efekt jest!

Gość skandynawka987
A myślałaś o laserowej depilacji? Z tego co słyszałam przynosi świetne efekty, no i przede wszystkim trwałe. Nie trzeba się męczyć z codziennym goleniem, tak jak w przypadku maszynki. Są nawet laserowe depilatory do domowego użytku: https://www.morele.net/wiadomosc/depilator-laserowy-jaki-najlepszy-jak-wybrac/1531/ . Poczytaj sobie, myślę, że w Twoim przypadku może się to naprawdę fajnie sprawdzić.

jeżeli masz taki problem z włoskami , to nie lepiej jak wybierzesz się na jakiś zabieg laserowy ? czyli depilacje laserową ? moim zdaniem to najlepsze rozwiazanie . Ja miałam taki zabieg robiony bo tez mialam straszny problem z odrastaniem włosków zwłaszcza pod pachami . i wybrałam się w końcu do kliniki miracki w warszawie na depilacje laserowa laserem vectus . masz od 4-5 powtórzen potem i po kłopocie ;)

Gość gość
laser sporo kosztuje niekażdego kup sobie Erbel cały zestaw starczy na ok rok i jedziesz maszynka to jagorsze co moźna wybrać

Gość bedwa
byłam na tym laserze vectus w Klinice miracki - pare zabiegów i super efekt! polecam bo jest świetny!

Gość fanatyknogkobiet
kobietki ale bym wycalowal wasze nozki mrrrr

Gość gość
Ja takie kłopotliwe nadmierne owłosienie zlikwidowałam z tym salonie www.sofibeauty.pl. Jakoś u innych się nie dało bo twierdziły że to jest taki włos który się nie nadaje do depilacji laserowej. Można, można....

Gość masfina
Faktycznie ten laser Vectus jest mocny, także spokojnie usunie mocne włoski. także myślę ze klinika miracki jest odpowiednim miejscem do tego typu zabiegów.

Gość gość
USPOKÓJCIE SIĘ Z TYMI REKLAMAMI! Autorko, powiem tak. Też mam ciemne włoski i szybko mi rosły, ale przestałam je ciągle golić (tylko nie używałam depilatora, a jednorazowej maszynki) i same mi osłabły i stały się jaśniejsze. Teraz golę nogi raz w miesiącu i i tak mam małe włoski, a w okresie letnim raz na dwa tygodnie. :)

Gość gość
Ja też miałam problem z twardymi, wrastającymi włoskami. W końcu zdecydowałam się na laserową depilację w http://www.kn-estetic.pl/ - efekt jest znakomity.

Gość Orchidea56
gość z 27 listopada . Co ty gadasz dziewczyno ? rzadziej goliłas ? masakra , u mnie to by było nie do przejścia . Chyba ze nie masz faceta , albo po prostu to akceptuje i już . W moim przypadku absolutnie to by było nie pomyślenia ,poza tym ja sama nie cierpię miec tych włoskówbo mnie irytują . Miałam golarkę , potem miałam depilator , a jeszcze potem miałam krem do depilacji . wszytskie metody sa dobre ale na krótko . Również wybrałam depilację laserową , tez w klinice Miracki . I depilacje laserową robi się w okresie zimowym - o tym nalezy pamietac . przy pierwszym zabiegu usuwane jest jakieś 30 % włosków ze względu na ich nierównomierne rozłozenie . w sumie jest jakieś 4-5 powtórzeń

Gość gość
depilacja sracja i miracki sracki, akurat facetów najwiecej interesuje czy my mamy włoski na nogach czy gdzieś indziej, wmawianie zdrowemu choroby, a do autorki, póki zima to przecieraj włoski wodą utlenioną, rozjaśnisz osłabisz i zaczną się kruszyć

Gość eliff
no przepraszam bardzo, ale pomysł z woda utlenioną raczej nie jest mądrym pomysłem....a akurat w Klinice Miracki pewnie robią depilacje o wiele bardziej skuteczniej niż takie domowe sposoby i kruszenie włosów.....ehhhhhh

Gość gość
Miałam podobny problem, ale zdecydowałam się na depilację laserem. Mam urządzenie Philips Lumea - sprawdza się świetnie, goli dokładnie i bezboleśnie, a po kilku zabiegach włosy odrastają o wiele słabsze.

Gość pittas
no wlasnie ja w domu wszystkiego próbowałam i jednak zdecydowałam się na zabiegi w klinice miracki - nie żałuję bo efekty są mega!

Gość gość
Ja korzystam z depilatora laserowego PANASONIC ES-WH80-P803, efekty są bardzo dobre, odrastające włosy są co raz słabsze. Bardzo się cieszę z zakupu. :)

Gość Sajka
spokojnie, idz tam gdzie są dobre lasery - ja robiłam w Klinice Miracki i super efekt. mimo ze ciemne wlosy mam i mocne to dali sobie radę! a ja mam problem golenia z głowy ;)

Polecam depilacje kremem, wloski dokladnie sa usuwane i odrastaja wolniej. Ja mam krem vanity bielendy z olejkiem rozanym, ktory przyspiesza regeneracje naskorka, nawilza i odzywia.