Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlaaOlaa

Chce Go odzyskać ... Ale czy to dobry pomysł ...

Polecane posty

Spotykałam się z chłopakiem ponad 10 miesięcy ... Bywało ciężko jak to często, pełno wzlotów jak i upadków. Odkąd pamiętam byłam osobą nieśmiałą... Nie byłam w prawdziwym związku i mój chłopak o tym wiedział. Wiedział, że jestem inna i na wszystko potrzebuje czasu... A ja byłam dla Niego tak naprawdę pierwszą dziewczyną. Obydwoje przeżyliśmy razem swój pierwszy raz- czasami tego żałuję bo chciałam tego jedynego... a co się okazało jak na razie sama. Tak jak już wspominałam to bywało ciężko. Kilka razy próbował zerwać (co się potem okazało nie mówił mi wszystkiego i po prostu nie chciał kłamać- jego kłamstwo wyszło dzięki mojemu bratu który po jakimś czasie mi wszystko wyśpiewał. Nie zdradził mnie, jednak okłamał... robił coś czego miało nie być). Różniliśmy się i te zmiany były odczuwalne. Każde z Nas było inne jednak byliśmy tego świadomi. Moim błędem było to, że tak szybko się zaangażowałam to chyba dlatego bo czułam się samotna.... Ale z czasem ja naprawdę Go pokochałam, a teraz nie wyobrażam sobie życia bez Niego. On podobno kochał i wciąż kocha... ale ma dosyć i w ogóle .... Nie wiem ... Kocham Go tak bardzo. Co mam robić

Raz zerwał, ale drugiego dnia wróciliśmy do siebie... Zrobił to ponieważ był pewny mojej zdrady, że złamałam obietnice... Jednak nic takiego nie zrobiłam, było ciężko ale udało Nam się... Było lepiej, aż w końcu znalazł kolejny powód