Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie z tym radzicie w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o to że mam po dłuższej przerwie nowego faceta :-) ale niestety musimy robić to przy użyciu gumki :-( Niestety trudno mi zwłaszcza w tej sytuacji wyczuć czy jestem już pobudzona na tyle zeby w pełni rozpocząć to wszystko.... Znalazłam kilka rzeczy, mianowicie podobno 1. lepiej rozłożyć nogi i uda na początku jak facet pierwszy raz wchodzi, a potem miec normalnie ulozone? to ma pomoc dopasować uda do jego wstepnych ruchów, nawet jak nie jestem jeszcze pobudzona w 100%? 2. jak facet uzywa gumki, to nie lepiej, bezpieczniej probowac tylko w pozycji klasycznej (zeby sie nie zsunelo itd)? 3. Sadzicie ze najlepiej unieść nogi i uda przy koncowym dojściu wtej sytuacji? Czesto przerywacie pozycje z gumką po paru *****ch na inną z przerwami czy wszystko za jednym razem.... nie wiem jak sie przygotowac :-(

Gość gość
a kto to wie

Gość gość
coo? piszesz jakbys sie nigdy nie ******** tego sie nie zapomina jak jazdy na rowerze

Gość gość
a kto mówi o zapominaniu, chcę żeby było fajnie a to raczej dziewczyna wybiera pozycje jak jej wygodniej (przy czym nie biorę żadnych anty) wiec musi miec gumkę; Sama pamietam że to nie jest fajne ale co robic Generalnie większość koleżanek itd zaczyna i konczy w zwiazku z tym klasycznie tylko uda ustawia inaczej na początku i koncu zeby w miare mozliwosci dosc zanim mu wystrzeli ALE przeciez mozna troche zaczac zabawe i przerwac na chwile, pieszcząc sie itd, a nie jak na jakies autostradzie, wiec wole sobie to jakos mentalnie przygotowac ZWLASZCZA zeby mogł w tej gumce jakos wytrzymac, bez zsuwania i zakładania nowej :-( Przecież nie trzeba zakładać za kazdym razem po przerwie, chyba że chociaż trochę wystrzeli, a chodzi żeby do tego nie doszło

Gość bella  86
Twoj facet to prawiczek, że nie poradzi sobie z gumką?

Gość gość
z gumką, to na jeźdźca spróbujcie najpierw. Łatwiej się zakłada i kontroluje.

Gość gość
co kurwa, co za ameba ja pierdolę

Gość gość
Orgazm u kobiety zaczyna się w głowie. Jeśli to tak rozdrabniasz, to albo jestes za mloda na seks, albo facet Cię zupelnie nie pociąga, bo piszesz o tym jak...o robótkach ręcznych. Albo gotowaniu zupy:)

Gość gość
a po co masz dochodzic przed nim? nigdy nie doszlam z facetem, wiec watpie ze ty mialabys za 1 razem z nowym chlopem. czesto pary dopiero po wielu stosunkach wypracowuja orgazm pochwowy. lechtaczkowy mnie nie interesuje bo sama sobie moge go zafundowac, wiec nie potrzebny mi przy facecie.

Gość gość
chcę być dobra technicznie :-) na jeźdzca odpada od początku bo trzeba być max pobudzona a to dopiero poźniej, do tego jak ma gumkę to nie jest fajny az tak dotyk jego czlonka jak wiadomo X Chodzi mi o to żeby facet nie wystrzelił za szybko w gumce i nie trzeba było zakładać nowej a mi wszystko opadnie.. :-( Najlepiej tak żeby trochę sie poruszać i przerwać bez obaw na następny poziom, nie robicie tak

Gość gość
heh, no w jego wieku to raczej krocej niz dluzej jak wystrzeli a potem opadnie, na amen. moze po 2 godz wstanie

Gość gość
i co robisz żeby nie wystrzelił tak szybko

Gość gość
nic. jak za 1 razem sie spusci szybko to przeciez z kazdym kolejnym razem powinno byc juz dluzej, no ew. po 24h jak sie zregeneruje.

Gość gość
właśnie jak gumka to nie fajna rzecz duzo mozliwych sytuacji od nie tego rozmiaru do krotkigo strzalu i zmiany na nową :-( CO się wam przydażyło nietypowego z gumką?

Gość gość
ehehe, facet jak nie prawik to umie dobrac rozmiar. a co jest zlego w zmianie ogumienia? jak cie to brzydzi to sie obroc dupa do niego. peknieta guma to najgorsza rzecz

Gość gość
moze byc tak ze tylko lekko mu wystrzeli do srodka gumy przed zmianą pozycji i jak wsadzi taka na np. klasyczną (ty tego nie zauważysz) to lipa z przyjemności i tylko podrażnienia, jak facetowi zwłaszcza (napalonemu) nie chce sie zakladac nowego bieznika

Gość gość
heh nic z tego nie rozumiem kompletnie. gume sie sciaga po spuscie. co mnie obchodzi, ze mu tam troche sie wystrzeli wczesniej.

Gość gość
tak, ale facet ma przed spermą tzw. ejakulat, to jak my mamy takie wstępne nawilżenie... jak robisz przerwy w trakcie różnych pozycji np. klasycznie trochę się porusza, ale jeszcze nie podnosisz ud i nóg (tak wstępnie), potem zmieniasz pozycję i np. dotyka ci tylko łechtaczkę i znowu wsadza z INNEJ pozycji = to w sumie ten "wstępny ejaukulat" jest jak taki mikro wytrysk wiec powinna pojsc nowa gumka :-( teoretycznie, bo np. za pozno wyciągnął z misionarza szczegóły ale ważne, dziewczyna tego nie czuje ale w drugiej pozycji z TA SAMA gumką jest pozamiatane bo sie zsuwa i w ogole, chyba ze idziesz od tylu

Gość gość
np. klasycznie trochę się porusza, ale jeszcze nie podnosisz ud i nóg xxx co, a po co w misjonarzu mam podnosic nogi? przeciez mam je rozlozone :D w innych pozycjach zarzuca sie nogi na jego plecy. no wiem ze jest preejakulat dlatego chwala gumkom bo inaczej w c***e by to poszlo. a coz przeszkadza kilka kropel preejakulat. co ma sie zsuwac jak dobrze gumka przylega. z exem przerabialismy rozne pozycje na 1 gumce dotad az nie szczytowal i jakos nic sie nie zsuwalo..

Gość gość
Z tego co tu ludzie piszą to niektórzy się nawet nie potrafią kochać w najbardziej prymitywnej i klasycznej pozycji :D ale jaja

Gość gość
az nie szczytowal i jakos nic sie nie zsuwalo.. XXX ale robilliscie przerwy miedzy pozycjami z masturbacją.. to po ilu on wystrzela? i na jednej gumce? jak on to robi? X z nogami na poczatku mam normalnie, żeby głebiej i płyciej wszedł, potem unoszę zeby lechtaczke tez pocierał mocniej i mocniej... nie robisz tak? norma to poduszka przed szczytem

Gość gość
i co

Gość gość
Ja generalnie nie przejmuje się preejakulatem, a jak się pojawi to nawet dobrze bo nawilżenie w gumce czasem się kończy i wtedy jest troszkę nieprzyjemnie, a to jego naturalna forma. Trzeba natomiast zwracać uwagę czy się nie zsunęła i czy nie jest uszkodzona mechanicznie. Gumkę należy też zmienić jeśli to czym mężczyzna wystrzelił to biała sperma(preejakulat jest przeźroczysty) bo wtedy już może się trafić dzidzia przy niezauważonym pęknięciu.

Gość gość
Dobrze powiedziane ;)

Gość gość
jak ma ciasno i tryście ejakulatem to na bank peknie np od tyłu przy pozycji lub sie zsunie na jeźdźca :-P

Gość gość
racja dodatkow facet moze sobie otrzec czubek członka jak za mocno naciągnie + dodatek na zbiornik, Ty tego nie czujesz ale moj narzek na to

Gość gość
lol, jak się pieprzysz to pewnie myślisz na jaki kolor sufit pomalować :D