Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak dostał sraczki podczas spaceru

Polecane posty

Gość gość

W pobliżu nie było żadnej toalety, potrzeba nagliła więc wskoczył do rowu wydając z siebie traumatyczne dźwięki od których wzięło mnie na wymioty. Później zaczął podcierać się liśćmi i trawą, umorusał siebie i w drodze powrotnej musiałam iść przed nim 10 metrów żeby wiatr nie nawiewał bijącego od niego smrodu. Od tego wydarzenia mam fatalne skojarzenia co do niego, chyba z nim zerwę.

Gość gość
Ludzie różnią się od zwierząt że mogą powstrzymać swoje potrzeby fizjologiczne. .. jak widać byłaś w związku ze zwierzęciem.

Gość gość
to głupi żart chyba. Normalnie ludzie noszą chusteczki higeniczne. A sraczka sama wyleci z człowieka tak samo jak ze zwierzęcia. Masz komentatorze zwieracze na klucz, korek czy co?

Gość gość
To zupełnie normalne. Obecnie 50% młodych mężczyzn do 30-tki cierpi na nietrzymanie kału.

Gość gość
jak sraczka to nie da sie wytrzymac dlugo

Gość gość
na sraczke nie ma mocnych

Gość gość
Lepiej zerwijcie bo taka kompromitacja będzie powracała przy każdej waszej sprzeczce, pewnie mu wypomnisz zdarzenie przy każdej okazji.

Gość gość
Sraczka na drodze do szczęścia wam stanęła :-( Ach, jakie przykre to i bolesne, a do tego mało wytworne i nieromantyczne :-)

Gość gość
XDDDD