Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem z tym zyc potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość gość

Stało się to kilka tygodni temu. Zakochałem się w pewnej w 30 letniej mężatce dodam że mam 27. Często się widujemy i często ja komplementuje ( jest wtedy bardzo szczęśliwa) powiedziała tez ze mnie lubi i bardzo dużo dla niej znaczę . Ostatnio przesiaduje przed jej zdjęciami bo nie mogę o niej myśleć. Cały czas o niej myślę jak zdobyć jej serce. Ona chyba się domyśla że mi się podoba,ale staram się być twardy. Ona ma 8 letnia mala córeczkę. Znam jej męża i wydaje się nie być dla niej dobry. Co mam zrobić ? pomocy !!!

Gość gość
najlepiej nic

Gość gość
nic to raczej chyba się nie da ponieważ i tak ją będę często spotykał. Nie wiem czy wyznać moje uczucia do niej czy dalej dusić to w sobie ?

Gość gość
Jesteś młody na pewno jeszcze znajdziesz sobie jakąś wolną dziewczyne. Chcesz rozwalić jej małżeństwo?

Gość gość
Skoro mowi ze wiele dla niej znaczysz to nie swiadczy o niej dobrze, ma przeciez meza i dziecko, a szuka skoku w bok z młodszym? Daj se spokoj na pewno nie chcialbys byc na miejscu jej meza.

Gość gość
będzie ciężko :(

Gość gość
jak maz ma ja gdzies i jej sie nie ukalda w malzenstwie to niech go najpierw zostawi a dopiero pozniej sie bierze za innych facetow

Gość gość
Zachciało Ci się czyjejs kobiety? Jestes bezczelny. Chcesz rozwalić dobre małżeństwo, zafundować czyjemuś dziecku traumę, bo wydaje Ci się, że się zakochales? No i co z tego? To, że jakaś kobieta Cię lubi, nie znaczy nic więcej Z jej strony. Ona jest mężatką, ma rodzinę. Jak możesz się zachowywać tak egoistyczne, jak dziecko w sklepie- chcę I już. Każda kobieta jest zadowolona z komplementów, nawet mężatka, ale to o niczym nie świadczy. Chyba sobie coś wkręciłeś.

Gość gość
To zwykłe zauroczenie. Takich możesz przeżyć jeszcze dziesiątki, nawet do bardziej absurdalnych obiektów niż ta osoba. I co, za każdym razem będziesz próbował coś rozwalić, w imię egzaltacji? Normalny człowiek zachowuje dystans i czeka aż samo przejdzie. Wierz mi, przechodzi. (Nie wiem czy chciałbyś naprawdę być z kobietą, która dostaje małpiego rozumu i rzuca wszystko dla nowej miłostki. Takie uczucia nie są trwałe i wkrótce rysuje się sufit rogami, bo kobieta "zakochała się" w kolejnym. Tyle gdybyś i ty jej się spodobał, tak bardziej poważnie. Z kolei jeśli ona cię słusznie oleje, to po co ten szał?)