Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapomniałem o urodzinach i teraz ma fochy

Polecane posty

Gość gość

Zawsze powtarzałem mojej przyjaciółce (nie partnerce), ze ja nigdy nie zapominam o urodzinach bliskich mi ludzi, ze jak ktoś zapomina to znaczy, ze ma daną osobę gdzieś. No i odwróciło się to przeciwko mnie, bo 2 tygodnie temu przyjaciółka miała urodziny no i ja o nich zapomniałem. Pierwszy raz w życiu zapomniałem o czyichś urodzinach. Przypomniałem sobie dopiero dwa dni później. Zobaczyłem się z nia wczoraj dopiero i była jakaś taka zimna. Spytałem, o co jej chodzi, odparła, ze zapomniałem o jej urodzinach, ze jej przykro itp. Dodam, ze ona od lat choruje na depresje i do takich dziwnych rzeczy wagę przywiązuje, a to tylko zwykłe życzenia. Powiedziałem jej wprost, ze zapomniałem, a ona mi moje słowa wspomniała, ze nie składam życzeń i zapominam, jak kogoś mam gdzieś. No i rozmawiała ze mną, ale była jakas taka zimna, szybko skończyła rozmowę. Nie rozumiem, przecież nie będe przepraszał jej, ze o głupich życzeniach zapomniałem. Jakie inne sensowne wyjście widzicie, by jej przeszło. Może to dlatego,z ę ona ma depresję, tak się martwi pierdołami? Dodała też, ze rodzina tez zapomniała, ze złożyli jej znajomi tylko życzenia i z tego się cieszy, ale że ja ją zawiodłem jako przyjaciel.

Gość gość
Ma rację a tobie trochę pokory chlopie

Gość gość
przyjaciółka cię pożąda moze? bo do tanga trzeba dwojga :-) wow, przyjaciółka mimo woli :-D rznijmy się lepiej