Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co mezczyzni udaja zwiazek

Polecane posty

Gość gość

zeby zaciagnac kobiete do lozka? Nie lepiej byc od razu szczerym? Podrywa mnie teraz taki desperat, widac ze zalezy mu tylko na jednym, ale pisze mi wielkie slowa o milosci, brzydzi mnie to. Jakby byl od razu szczery to chociaz bym miala do niego jakis szacunek, a tak to mam ochote zrobic go w c***a :/

Gość gość
nie pasi ci marna polska k***ino to po kiego z nim trzymasz?a jakby ci wypalil ze chce cie róhać to byś go uznała za zboka. takie to k***iny polskie. powinien co cos obiecać , pokazac kase ze ma wtedy bys mu bciągnela jak odkurzacz Zelmer i to bez szemrania .. hahahahaha

Gość gość
Nie trzymam z nim marny polaczku :P omijam takich szerokim lukiem. Mam w d***e kase, lans, pieprze takich pustakow ktorym tylko w glowie imprezki d***** i zeby miec fajna fure, ile mozna byc takim nudziarzem. Te zachowania sa takie typowe :/ odechcialo mi sie miec faceta.

Gość gość
tacy to udaja bo sa zbyt ciency do tego, taki *****cz to chociaz przystojny i fajny i nie dyskryminuje kobiety jak wymaga i ma z seksu przyjemnosc

Gość gość
11:09 niech sobie zaciągnie żonkę, a nie traktuje obce kobiety jak dmuchane lale.

Gość Chcesz piekny kwiat
To go nie zrywaj. 11:09 kazdy ma prawo wyboru, to ze mowi prawde nie stawia go od razu w tym najlepszym świetle.. Wazne jest to co mowi :) Kobieta zawęża krąg kandydatów na partnera czy choćby chwilowego chłopaka, przyjaciela... kogos godnego jej uwagi w każdym razie, do tych co mówią prawde, potem do tych, którzy zwracają sie do niej z szacunkiem, ma prawo odmówić rozstawienia nóg takiemu o co uwaza ja za dziwkę i kobietę warta tylko roochania, proste. A najprawdopodobniej odda sie temu, którego pokocha :D ktory bedzie bronił jej honoru i godności czyli całkowite przeciwieństwo tamtego pionka.