Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W takie upały chodzimy nago po mieszkaniu, a wy ?

Polecane posty

Gość gość

ewentualnie w samych majtkach

Gość gość
no nie ukrywam, że sprzątałam tylko w majtkach. ale byłam sama w domu, dzieci jeszcze nie mamy (jestem w ciąży i te upały mnie wykańczają...na szczęście dużo na wadze nie przybrałam więc nie czuję się i nie wyglądam jak słoń) Teraz siedzę w majtkach i koszulce na ramączkach...nawet w sukience się spocę jak szczur... Niby blok w nowym budownictwie, ale bardzo nasłonecznione mieszkanie...a to mega utrudnia życie. Nasze mieszkanie jest dopiero w budowie, więc mieszkamy w wynajętym i klimatyzacji w cudzym nie ma co zakładać.. ale zazdroszczę sąsiadom, co mają ;)

Gość gość
My też

Gość gość
Mamy klime w domu i utrz. telperature 23-24 stopnie przy 32-33 na dworzu. Siedzę w sukience maz w spodenkach corka 2l8m spi w koszulce bez rękawka i pod poszewka od koldry.

Gość gość
A ja nie. Mam bieliznę, długie, luźne spodnie haremki i bluzkę na ramiączkach.

Gość gość
Dziecko chodzi w samym pampersie, ja w spodenkach i staniku, a mąż tylko w spodenkach. Mieszkamy w domu i na szczęście w sypialni jest chłodniej, niż w reszcie domu.

Gość gość
ja mam klime w salonie :) zdarzało się nago leżeć i chłodzić w salonie ;)

Gość gość
My też.Jak ktoś dzwoni do drzwi to ukrywam liscia z kwiatka i się zamykam w miejscu intymny.Tym sposobem kwiatek już jest prawie do wyrzucenia.

Gość gość
My zamiast kisić się w domu byliśmy na kąpielisku. Super było, polecam!

Gość gość
ja na szczescie nie muszę ;-) zdecydowalem sie na markizy zewnetrzne montowane do okien zamiast klimatyzatora i musze przyznac ze rzeczywiscie mieszkanie nie nagrzewa sie tak szybko jak wczesniej

Gość gość
no ja nie. chodzę w krótkim rękawku i krótkich spodenkach. dzieci bawią się na ogródku i co chwilę mnie po coś wołają, więc jak bym chodziła nago to albo bym musiała się co chwilę ubierać, albo robić niezłe przedstawienie dla sąsiadów ;)