Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja pewnie skończe tak że w wieku około 30 lat popełnie samobójstwo z samotności

Polecane posty

Gość gość

Nie będę mieć siły patrzeć na to że wszyscy moi znajomi będę już mieć dziewczyny, zakładać z nimi rodziny i być szczęśliwi a ja nadal będę samotny i wiecznie bez dziewczyny

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
22, nigdy żadnej dziewczyny

Gość gość
Nieśmiały jesteś?

Gość gość
Bardziej nie umiem rozmawiać z ludźmi bo po prostu często nie wiem o czym mam rozmawiać, ale zagadywać też się boje

Gość gość
Hmm to może spróbuj przez internet ;)

Gość gość
Próbowałem na różnych stronkach itp i zawsze kontakt się urywał po max kilku dniach, po prostu dziewczyny same rezygnowały ze mnie

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Nie wiem, jestem za nudny? nie potrafiłem rozmawiać? nawet do wymiany fotek nigdy jeszcze nie doszło

Gość gość
Proponowały?

Gość gość
Jak Cię rodzice wychowali ze zmdlatego ze jestes singlem chcesz się zabić??? Ogarnij się chłopie !! Ludzie tracą rodziny dzieci spotykają ich różne choroby i żyją a Ty się chwalisz zamiarem zabicia sie bo jetes wolny. Masz dopiero 22 lata !!!! Ogarnij :(

Gość gość
Nie, zawsze to były takie luźne rozmowy o wszystkim i niczym, gdyby nawet wydawało mi się że może to będzie to, to nagle przestawały odpisywać

Gość gość
Jak Cię rodzice wychowali ze zmdlatego ze jestes singlem chcesz się zabić??? Ogarnij się chłopie !! Ludzie tracą rodziny dzieci spotykają ich różne choroby i żyją a Ty się chwalisz zamiarem zabicia sie bo jetes wolny. Masz dopiero 22 lata !!!! Ogarnij :(

Gość gość
gość dziś XXX No właśnie rodzice nigdy nie przykładali do mnie wagi, matka sama potrafiła powiedzieć że jestem zerem i nikt mnie nie zechce

Gość gość
Bo powinieneś je podrywać, zabiegać o nie.

Gość gość
Ale kiedy ja nie wiem nawet jak się do tego zabrać, niechce zbyt atakować na początku aby żadnej nie przestraszyć już na starcie

Gość gość
W takim razie jest mi przykro :* łap buziaka na pocieszenie. To ze jestes wolny nie oznacza, ze jestes gorszy. Z Internetem i poznawaniem na nim ludzi uwazaj. Nigdy nie wiadomo nankogo sie trafi. Jestes idealny taki jaki jestes. :) :) i nie dramatyzuj bo kobiety lubia zdecydowanych mezczyzn a nie mazgaji.

Gość gość
20:14 może dlatego masz blokadę :( Myślałeś o terapii?

Gość gość
zdychaj niedojdo

Gość gość
Ok mam pomysł. Postaraj się mnie poderwać. Załóżmy, że poznaliśmy się na czacie. Jak zaczniesz?

Gość gość
Napewno nie jestem idealny, jak znajomi chodzą gdzieś ze swoimi dziewczynami albo się chwalą kogo poznali, a mi jest głupio że ja nigdy nawet się nie przytulałem z dziewczyną. A co mi da terapia? Sam próbowałem się ruszyć i znaleźć dziewczynę ale idzie mi to mega źle

Gość gość
Z Tobą jest coś nie tak. Słowa otuchy odrazu odrzucasz. Odpychasz tym narzekaniem nie dziwię Ci się ze jestes sam z takim zrytym nastawieniem. A te idealnie to tekst piosenki ale też nie zalapales. Dalej się dobijaj :/

Gość gość
gość dziś Zależy o czym to czat, bo przyważnie to próbowałem rozmawiać najpierw o tematyce. Potem próbowałem podpytać pomału czym się zajmujesz, uczysz czy studiujesz?

Gość gość
Wiem że ze mną jest coś nie tak i pewnie brakuje mi socjal skilla. Akurat tej piosenki nie kojarze :D

Gość gość
I wiem że przez charakter będzie mi dodatkowo trudno, bo też często narzekam i szybko się zniechęcam. Często nie mogę nad tym zapanować, a wiem że dziewczyny nie lubią marud

Gość gość
Czat ogólny, żeby było trudniej :P Studiuję pedagogikę. Uwielbiam Gdańsk i spędzam tam każde wakacje.

Gość gość
A lubisz to co studiujesz? Bo ja niezbyt przepadam za swoim kierunkiem studiów i nie widze się w nim

Gość gość
Troszkę dziwne pytanie :P Ale niech będzie: Ostatnio miałam praktyki i było fajnie. Jest ciężko ogarnąć grupkę dzieci, ale lubię to co robię. A Ty co studiujesz?

Gość gość
Ja taki w sumie kierunek Informatyczny - Systemy przemysłowe, wiem że troche dziwna nazwa :D Trochę mnie to przerosło i robie to na siłe ale spróboje dokończyć Co robisz w wakacje w tym Gdańsku?