Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wątpię w to czy kiedykolwiek znajdę drugą połówkę

Polecane posty

Gość gość

Mało kto zwraca uwagę na mnie, mało kto liczy się ze mną. Jestem spokojną osobą i z tego powodu zawsze jestem spychana na drugi plan.

Gość gość
bo nie umiesz tyłkiem szczuć

Gość gość
Ja już nawet wątpliwości nie mam.Jestem skazana na bycie samej.

Gość gość
Mam podobnie z tym że może na drugi plan nie jestem spychany bo potrafię zainteresować swoją osobą innych i sprawić by grono mnie słuchało z tym że jak na dzisiejsze czasy jestem zbyt poukładany :)

Gość gość
jeśli chcecie kogoś poznać to może podajcie swojego maila lub skype albo coś na tym tle? już trzy osoby tu się znalazły co są samotne.

Gość gość
Nie potrafię się sprzedać. Brak mi pewności siebie i spontaniczności. Wiecznie się kontroluję, nie umiem wyluzować tak jak inni. Nawet mój głos jest monotonny i pozbawiony energii...

Gość gość
mnie tam kochanka gwałci co tydzień sobie i nie potrzebuje żony i bachorów , jest mi dobrze

Gość gość
A ile masz lat autorko jeżeli można widzieć? I skąd jesteś?

Gość gość
Tylko że ja nie chcę poznawać ludzi za pomocą neta. Chcę być atrakcyjna dla osób, które już znam.

Gość gość
załóż leginsy na d**e i wodż na pokuszenie albo mini jakaś

Gość gość
Mam prawie 28 lat, a skąd jestem niech pozostanie tajemnicą.

Gość bella_charlotte
Dlaczego jesteście tak mało pewni siebie? Przecież żadne ubranie nie zmieni tego co jest w środku i co czujecie. To rozum wymaga zmiany, a nie nic innego, nie ważne na jaki kolor się przefarbujecie, zawsze będziecie słabi w głębi duszy, ja polecam psychologa, jeżeli ktoś z Was chce wsparcia to bardzo chętnie pomogę, też kiedyś tak miałam, ale wyszłam do ludzi i to się zmieniło, poza tym to nic na siłę, ze spokojem, jak macie kogoś poznać, to poznacie w odpowiednim czasie.

Gość gość
Dolnośląskie autorko?

Gość gość
Mam pytanie dlaczego chcesz być taka jak każdy? To takie fajne być czyjąś kopią? Nie lepiej być sobą i za to zostać zauważonym?

Gość gość
Bella_charlotte - ano dlatego, że nigdy nie miałam żadnych podstaw ku temu, by wierzyć w siebie. Już jako dziecko żyłam w cieniu innych i tak też pozostało; stanowię tło dla pewniejszych siebie, atrakcyjnych koleżanek. Sama nie mam czym zaimponować mężczyznom, a to, że mam dobre serce i jestem wrażliwa to za mało.

Gość gość
Nie chcę nikogo udawać, ale też mam już samotności i bycia stale traktowaną jak piąte koło u wozu. Non stop słyszę, jakie to moje koleżanki są super, a mnie to już nikt nie widzi, nie docenia...