Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aniu wciąż Ciebie kocham. Nie mogę o Tobie zapomieć

Polecane posty

Gość gość

I niechcę Ciebie ot tak stracić.

Gość gość
Androgej wkopuje dziewczyny przed żonkąpechowiec.gif

Gość gość
Żeby to był młody jurny ogier, ale to stary, wynaturzony szmaciarz, cham bęzzębny, privujący z największymi corfami ero. Kim ty byś był chłopie i co byś robił gdyby nie emigracja bo miałeś dziadygo nóż na gardle. O czym byś pisałaś z Szamberium i czym byś jej zaimponował mieszkając w Polsce? kredytem na 30 lat? starym Fordem z 1999 roku na ropę spioch.gif Skończ ten dramat i wstydu oszczędz

Gość gość
to napisz do niej, nie tutaj.

Gość gość
Ale ona siedzi dużo tutaj

Gość gość
Talia83 Przecież pisalam, ze znam zawartość poczty męża... pewnie tchorzliwie zwiną splowiale ogony spowrotem do garów... niektóre femme fatale dla ubogich... x gość muszka śmierdziuszka No pewnie że się zawiną. Potrafię całymi dniami hejtowac mnie i resztę ciotek. A tabasko/ fałszywa ewa - ulubienica Twojego męża miesiącami wulgarnym słownictwem, a teraz zero cisza. Cytuję: to nie wina cip

Gość gość
Stara Kiszewa (niem. Alt Kischau, kaszb. Stôrô Cziszewa) – wieś w Polsce, położona w województwie pomorskim, w południowej części powiatu kościerskiego, leżąca na pograniczu Kaszub i Kociewia, położona nad rzeką Wierzycą, w gminie Stara Kiszewa przy drodze wojewódzkiej nr 214. W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie gdańskim. Siedziba władz gminy Stara Kiszewa.

Gość gość
A ile ona ma lat ?

Gość gość
gość dziś Ja bardzo lubię jestem łatwa dla żonatych. Zawsze szybko nadstawiam d**y. Lubie też połykać bo ich zony tego nie robią i mam z tego satysfakcję choć nie lubię.

Gość gość
gość dziś Ja bym każdemu obciągała ale żaden nie che mi tego zaproponować. Choć mam już takiego jednego na oku żonatego. Zrobię mu najlepszego loda.

Gość gość
A co jej zrobiłeś że zamiast do niej napisać albo zadzwonić piszesz tu?