Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabawa dla par kto? on czy ona?

Polecane posty

Gość gość

hejka kochani, mam do was pytanie i prośbę zarazem. chce zaproponować chłopakowi zabawę kto? on czy ona? tak, żeby fajnie spędzić wieczór np przy winku ;) dla tych, którzy nie wiedzą: zabawa polega na tym, że pada pytanie np "kto pierwszy zaśmieje się, gdy nie wypada?" itp ale niestety mam mało pomysłów.może podrzucicie jakieś pytania, tak żeby było wesoło i można było sobie trochę "podogryzać"? :))

Gość gość
ja leżałem ze swoją odwróceni plecami i pisaliśmy smsy do siebie zbereżne

Gość gość
my piszemy jak nie jestesmy razem ;)"

Gość gość
Predestynacja (od łac. praedestinare, gr. προοριζειν, "przeznaczyć z góry") – koncepcja religijna, według której losy człowieka (jego zbawienie lub potępienie) są z góry określone przez wolę Boga.

Gość gość
Powstanie sipajów (ang. Great Mutiny, zwłaszcza w historiografii indyjskiej; także Sepoy Mutiny) – masowe antybrytyjskie wystąpienia zbrojne w Indiach w latach 1857-1859.

Gość gość
Stara Kiszewa (niem. Alt Kischau, kaszb. Stôrô Cziszewa) – wieś w Polsce, położona w województwie pomorskim, w południowej części powiatu kościerskiego, leżąca na pograniczu Kaszub i Kociewia, położona nad rzeką Wierzycą, w gminie Stara Kiszewa przy drodze wojewódzkiej nr 214. W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie gdańskim. Siedziba władz gminy Stara Kiszewa.