Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co chwile wydaje kase na nowe szampony

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy ja mam takie masakryczne wlosy ale co chwile kupuje nowe szampony i to takie po 10 zl i żaden mnie nie zadowala. Co robić?

wydać więcej? zresztą jak masz masakryczne włosy (cokolwiek to znaczy, jaki masz rodzaj włosa i co im się dzieje) to raczej potrzebujesz maseczek/odżywek ja obecnie używam takiej timotei precious oils:)

Gość gość
kup sobie szampon "aloe bio 50" i jak on CI nie pomoże to chyba nic nie da rady - cokolwiek masz na myśli pisząc o swoich włosach.

Gość gość
Olejek rycynowy niezawodny na wlosy! Smarujesz takim olejkiem suche nie umyte wlosy lacznie ze skora glowy jak masz dlugie zapltasz w warkocz i do spania rano myjesz dokladnie dwa razy potem odzywka i wlosy gladsze ladnie sie blyszcze raz lub dwa razy w tyg taki zabieg polecam :)

Gość gość
A gdzie to wszystko mogę kupić? Dziękuję wam za porady

Gość gość
no ale co z tymi wlosami jest nie tak? tluszcza sie? czy przesuszaja? czy cos jeszcze?

Gość gość
Olejek rycynowy w aptece ok 10zl

Gość gość
Tłuszcza, codziennie muszę myć, niesfornie kręcą, rozdwajaja, lataja na wietrze we wszystkie strony, mówiąc szczerze to strasznie mnie denerwują.

Gość gość
To zalezy od apteki ja kupilam wieksza butelke na zapas.Zwiazac w koka lub warkocza wygladzic jakims olejkiem polecam z loreal a jak sie przetluszczaja od gory nie meczyc codziennym myciem tylko popryskac suchym szamponem polecam batiste