Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla kogo jest to forum powiedzcie prosze droga redakcjo

Polecane posty

Gość gość

Tematy o g*****e,i to nie w przesnosni ale dosłownie maja sie tu świetnie,tematy o tym ze ktos marzy o zgwałceniu dziecka,tematy od których na kilometr bije prowokacją maja sie tu swietnie.A jak normalny człowiek ma problem,założy temat bo liczy na pomoc,radę,usuwają go.Po co,dla kogo jest więc to forum?Ja na pewno nie polecę go nikomu

Gość gość
też problem, to znajdź sobie jakieś inne. Nie mogę tu robić reklamy, ale bez sensu pytać o krem czy jakiś kosmetyk na przykład, a gimbaza ci odpisze coś durnego i kompletnie nie na temat

Gość gość
Dla wszystkich ☺

Gość gość
Bo to jest forum dla idiotów, a nie dla normalnych ludzi...

Gość gość
Jak napiszesz prawdę o tym forum, to zaraz ukazuje się spam

Gość gość
ten temat równiez wysłany został na dział''redakcja kafeterii''nie wiem skad wzial sie tuaaj. Jesli odpisałaby mi gimbaza trudno...ale to ze temat zostaje po niespełna po 2 godz skasowany(a nie ma w nim nic wulgarnego,obrazliwego,opis sytuacji i prosba o doradzenie),a jednoczesnie prowokacje,tematy za które mozna by podciagnc pod odpowiedzialnosc karną,tematy o g*****e maja sie swietnie i wiszą wiele dni,to chyba nie jest w porzadku?

Gość gość
Autorze to forum dla idiotow, czym bardziej zalozysz durny temat, tym wiecej dostaniesz odpowiedzi .Jak masz prawdziwe problemy, to spiepszaj z tego forum, bo cie wyzwia jeszcze od debili, idiotek, dziwek i inne przeklenstwa. Tu nikt normalny nie siedzi, tu tacy co maja zryty leb i problemy sami ze soba i najlepszy psychiatra nie jest w satanie im pomoc, bo nie wyprodukowano jeszcze dla nich lekarstwa.

Gość gość
No i jak jakas zbyt atrakcyjna laska wstawi tu swoja fote,to wtedy temat tez znika :) Modka nie trawi slicznych dziewczyn,bo sama jest szpetna jak goowno i smierdzi :)