Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto ideał kobiety według Arabów

Polecane posty

Gość gość
Sliczna :)

Gość gość
nie podoba mi sie, wyglada jak typowa ekspedientka w sklepie na wsi

Gość gość
typowa na wsi :-) ciekawe ,chyba rzadko wieś odwiedzasz a nawet i miastowe sklepy

Gość gość
ladna!nie sadze zeby byla idealem arabow, oni z jakiegos powodu lubia pasztety z meskimi rysami twarzy

Gość gość
bo wiekszosc z nich to kryptogeje, nastoletni arabowie zabawiaja sie erotycznie ze sobą i to zadna tajemnica, tzn tajemnica poliszynela, wszyscy wiedza a kazdy udaje ze tego nie ma !

Gość gość
ma wielki kartoflasty typowo arabski nochal i pomponiaste wary...o tak taki typ faktycznie podoba się arabom i jeszcze ruskie bladzie :-P

Gość gość
A mnie się wydawało, że ideał kobiety według Arabów chodzi na czterech nogach i meczy. Albo ma 10 lat. Ewentualnie chodzi w burce.

Gość gość
A to niespodzianka,myslalem ze bedzie koza:/

Gość gość
Dla mnie jest bardzo przeciętna. Nie zwróciłbym na nią uwagi, no może poprzez makijaż i włosy na pierwszym zdjęciu.

Gość gość
ona tam jest popularna jak.... nie wiem... rihanna dla polek, mimo, że ta rihanna nawet nie jest biała to taka margaret i dziewczyny z fb insta na ulicach naśladują jej styl a szczególnie makijaż. 22:08 tak jest. wiem bo mam w znajomych ludzi z różnych krajów arabskich i oni lajkują ją na fb lub podobają im się polki z takimi cechami wyglądu... głównie włosy.

Gość gość
No, włosy to rozumiem, bo u nich wszystkie czarne. Chociaż mnie się akurat te włosy nie podobają, ani kolor, ani te skrętki, chociaż przyznaję, że zwracają uwagę, bo efektowne. Co kultura to własne wyobrażenia o pięknie.

Gość gość
22:29 naprawdę cie obchodzi co arabusy lubią? Lubisz jesc kał za dolary czy co?:o

Gość gość
wyłupiaste gałki i usta jak wary sromowe

Gość gość
22:22 ja nie wiem co sądzić o niej. przede wszystkim jej podbródek wygląda jakby sztucznie tzn. plastikowo. specjalnie wybrałam zdjęcia, na których wygląda w miarę normalnie, bo większość jest baardzo wyretuszowanych. 22:23 weź s********j jestem zakochana w białym mężczyźnie.

Gość gość
mam męża araba i nienawidzi takiego koloru włosów. w głowie mu tylko blond. byłam blondynką ale ufarbowałam się na kasztanowy kolor to narzekał, że już woli czarny ale już sobie darował i się przyzwyczaił. do tego mąż ma kompleks kręconych włosów i takie u kobiet mu się nie podobają ani ciemniejsza karnacja. im bardziej blada i rożowa twarz tym bardziej mu się podoba. ja akurat mam wyjątkowo różową co wyjątkowo mnie razi. poszłabym się opalać ale byłaby zaraz potem awantura. raz poszłam opalać się na 3 godziny po kryjomu ale niestety mąż wcześniej wrócił z pracy i zonk. gadał potem do wieczora, że wyglądam jak murzyn.

Gość gość
22:27 czyli maz gustuje w polskich swiniach. Co na to prorok?

Gość gość
Jak sie ona nazywa?

Gość gość
22:40 Myriam Fares

Gość gość
Ohydna za 10 lat będzie wyglądać jak nasza rodzima Minge i to bez botoksu:-P

Gość gość
Z tą ohydnością to przesada. Jest przeciętną, dobrze, lepiej, gorzej, ale zrobioną kobietą. Zrobienie zawsze podnosi atrakcyjność, chyba, że jest zupełnie przegięte, totalnie kiczowate. Dla mnie to uroda pospolita. Laska po prostu się lansuje, ma parcie, na popularność, ma do tego dryg i już. Takich kobiet jest pełno. Ani, nie są najpiękniejsze, ani nawet najlepiej zrobione. Po prostu eksponują siebie. I już.