Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie można poznać chłopaka, dziewczynę ? Mam dla Was radę !

Polecane posty

Gość gość

Według badań najwięcej ludzi poznaje swojego współmałżonka : 1. praca 2. internet 3. dyskoteka ( są dyskoteki y gdzie wpuszczają od 21 lat) 4. znajomi Dużo tego było info są a anglojęzycznej strony, trzeba iść tam gdzie jest dużo chłopaków np klub kajakarski usmiech.gif ! Kobiety i Mężczyźni mają taki problem że są sami a łatwo to rozwiązać wystarczy mądrze działać bo dzięki temu może się udać a bez tego nie a więc powodzenia, jeśli pojawią się problemy polecam rozmowę z kimś odpowiednim a NIE INTERNET bo tu może pisać wielu nie mądrych wrednych ludzi

Gość gość
dziękujemy :-)

1.W lipcu ide do pracy. Zobaczymy. 2.Internetu mam dość. Nie chce już randek z neta. 3.Dyskoteki to patologia. 4.Nie mam dobrych znajomych.

Gość gość
Pio20trek dziś 1. zależy jaka to praca, znajdź najlepszą 2. mądrze próbuj a dzięki temu może się udać znam wiele par które się tam poznały 3. nie każdy człowiek na dyskotece jest patologiczny ja znam wiele udanych par które poznały się na dyskotece 4. możesz poszukać znajomych, na pewno znasz kogoś fajnego Będzie dobrze powodzenia :-)

Przecież w Polsce to w pracy każda laska zaobrączkowana od dawien dawna ze swoim misiem którego poznała w liceum. Chodzę dużo po urzędach i widzę te patologie. Bo to tak trzeba nazwać. A ja samotny petent nie znalazłem miłości.

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa dziś piszesz głupoty teraz udowoniłeś że jesteś trolem czyli osobą która pisze głupoty a z takimi ludźmi się nie pisze nie czyta bo oni ciągle piszą głupoty, dobranoc